Nokia 1.4 се предлага във Vivacom - #allistrend #allistrend

Nokia 1.4 се предлага във Vivacom

От днес в цялата търговска мрежа на VIVACOM се предлага достъпният смартфон Nokia 1.4. Моделът може да бъде закупен на цена от 3.98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 50 в уюта на обновените, модерни магазини на телекома, а също и в онлайн магазина на компанията.

Nokia 1.4 работи с 6.51-инчов HD+ безрамков дисплей със съотношение 20:9 и се отличава с устойчив дизайн и лек корпус, прилягащ удобно във всяка ръка. Моделът е оборудван с издръжлива батерия с капацитет 4000 mAh, която издържа до два дни с едно зареждане. Nokia 1.4 разполага с чипсет Qualcomm® и с 16 GB вътрешна памет. Смартфонът работи с Android 10, версия Go, но е подготвен за работа с Android 11, версия Go.

Nokia 1.4 има двойна задна камера с 8 МР основен обектив и 2 МР макро камера, която включва повече детайли в изображението, а за страхотни и многобройни селфита помага 5 MP предна камера. Благодарение на портретния и нощния режим на приложението Camera Go най-ценните моменти могат да бъдат запечатани с различни режими на заснемане.

Други удобства на актуалния модел са възможността за отключване на смартфона със сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.