LUNA 3 Plus – eдинственият уред с термoпочистване на лицето, микроток и анти-ейдж масаж, е вече в България - #allistrend #allistrend

LUNA 3 Plus – eдинственият уред с термoпочистване на лицето, микроток и анти-ейдж масаж, е вече в България

снимка: ПР

FOREO, иновативната шведска козметична марка, представи LUNA 3 Plus, най-интелигентното си почистващо устройство за лице досега, в България. Това е единственият уред в света, който предлага термопочистване на лицето, тонизиране с микроток и стягащ анти-ейдж масаж – всичко това в една супер интелигентна джаджа за красота. Само в две лесни стъпки – почистване и тонизиране, LUNA 3 Plus извежда грижата за кожата на съвсем ново ниво, позволявайки на всички да постигнат професионални резултати и сияйно лице у дома за няколко минути! В България устройството се предлага ексклузивно в Notino на www.notino.bg в 2 очарователни цвята: лавандула и перлено розово. Настоящата му препоръчителна цена е 488 лева.

Истинска красота в ръцете ти

LUNA 3 Plus е уникално устройство – единственият в света уред, който е оборудван както с термо функция, така и с микротокова технология, които ви позволяват да се грижите за кожата си по начин, който досега бе достъпен само в козметичните салони. Това професионално устройство генерира топлина, която в комбинация със звуковите пулсации и меките силиконови влакна буквално „топи“ замърсяванията и излишното омазняване на лицето. След това концентрираните и напълно безопасни микротокови пулсации възстановяват младежкия вид и естественото сияние на лицето. Постигането на идеално чиста и стегната кожа без бръчки никога не е било по-лесно!

„Дълбокото почистване е първата и най-важна стъпка в правилната грижа за кожата – казва специалистът по грижа за кожата Крис Лукъм от FOREO, добавяйки: Ето защо през 2013 г. представихме първото звуково устройство за лице – днес емблематичната LUNA. Винаги казвам, че дълбокото почистване е изключително важно и термопочистването наистина е пробив в тази сфера. В резултат на затоплянето на кожата, порите се отворят, което означава, че при следващата фаза на грижа – например нанасяне на серум, овлажнител или крем – те ще бъдат много по-добре усвоени от кожата. Термопочистването перфектно подготвя кожата за всяка козметика, която искаме да попие в нея.“

В допълнение към функцията за дълбоко почистване с топлина, LUNA 3 Plus предлага и концентрирана грижа с микроток, която забавя стареенето. Всичко, което трябва да направите, е да свържете устройството с мобилното приложение FOREO For You и да го оставите видимо да стегне кожата и да възстанови естественото ви сияние. Освен това можете да персонализирате вашата рутина в приложението, избирайки между различни нива на интензивност на почистване, температура и микроток.

Безпрецедентно термично почистване

L UNA 3 Plus е оборудвана с 8 сензора, разположени между меките и ултра-хигиенични силиконови влакна, които се загряват до предварително определена идеална температура при всяка употреба. Това помага за премахване в дълбочина на всякакви замърсявания от порите, без да нарушава естествения баланс на влагата на кожата. В комбинация с 8 000 Т-звукови пулсации в минута, LUNA 3 Plus премахва до 99,5% от замърсяванията, себума и остатъците от грим. Резултатът? Изключително нежно, но дълбоко, почистване и свежа, сияйна кожа.

✓ Нежно термично почистване при перфектната температура за вашата кожа.

✓ Затоплянето отваря порите и по този начин позволява по-добро почистване на мръсотията и излишното омазняване.

✓ T-звуковите пулсации с 16 различни нова на интензитет премахват замърсяването и в същото време позволяват по-ефективно усвояване на любимия ви продукт за лице.

✓ Дълбоко почистване за сияйна кожа.

Анти-ейдж тренировка за лице с микроток

Естественият лифтинг на лицето може да бъде постигнат у дома, благодарение на LUNA 3 Plus и нейната микротокова технология, която може безопасно и безболезнено да стегне кожата и да оформи контурите. Технологията с микроток излъчва електрически ток с изключително ниско напрежение (т.е. „микро“), който може ефективно да тренира и укрепва мускулите на лицето.

LUNA 3 Plus е единственото устройство в света, което съчетава функцията за термично почистване на кожата с микротоково стягане. Умният уред е оборудван с малки метални сфери, които концентрират интензивността там, където кожата се нуждае. Под въздействието на микротока кожните клетки се разграждат, за да могат да се регенерират и да пораснат отново по-силни – като нашите мускули, когато тренираме във фитнеса. Тази целенасочена лицева тренировка действа върху видимите признаци на стареене в различни слоеве на кожата, укрепва контурите на лицето и стяга кожата.

✓ По-гладка и стегната кожа.

✓ Младежки външен вид.

✓ Помага за поддържане на кожата здрава.

✓ Металните сфери с микроток концентрират действието си в специфични области на лицето, където най-често се появяват признаци на стареене, като по този начин се постига ефективна регенерация.

Как се използва LUNA 3 Plus?

Почистващ режим:

Първият път, когато я използвате, активирайте функцията Bluetooth на смартфона си и след това натиснете универсалния бутон, за да синхронизирате устройството с приложението FOREO For You. След това можете да избирате от различни режими на почистване, за да си осигурите здрава и сияйна кожа.

• Премахнете грима, навлажнете кожата си и след това нанесете почистващ гел.

• Натиснете отново универсалния бутон, за да активирате режима на почистване.

• Внимателно плъзнете почистващата и масажираща повърхност на LUNA 3 Plus с кръгови движения по лицето, челото и носа.

• Изключете устройството, като натиснете и задържите универсалния бутона за 3 секунди.

• Изплакнете и подсушете лицето. След това можете да нанесете любимите си продукти за лице.

Стягащ масаж с микроток:

• Почистете и подсушете кожата.

• Нанесете FORUM Serum Serum Serum върху областта на лицето, която ще третирате. По време на процедурата трябва да се чувствате максимално комфортно.

• Следвайте инструкциите в приложението FOREO For You, за да активирате режима с микроток.

• Накрая хидратирайте кожата си с любимия си продукт за лице.

Технически спецификации:

✓ T-звукови пулсации

✓ Термо технология

✓ Микроток

✓ Супер мек и утра-хигиеничен силикон

✓ Свързаност с мобилно приложение

✓ 100% водоустойчива, без необходимост от смяна на глави на четки

✓ 1 USB зареждане осигурява до 125 употреби.

В България продуктите за грижа за кожата на FOREO могат да бъдат открити на www.foreo.com, както и в магазина на Notino в Paradise Center и на www.notino.bg. LUNA 3 Plus може да бъде закупенa единствено от Notino на препоръчителна цена от 488 лева.