Jamie Miller сподели новия си сингъл “Last Call” - #allistrend #allistrend

Jamie Miller сподели новия си сингъл “Last Call”

Поп певецът и автор на песни Jamie Miller сподели новия си сингъл “Last Call”, наличен за слушане у нас чрез Орфей Мюзик/Atlantic Records/Geaux Uptown Records. Съвместно писан от Mille, Cal Shapiro, Nevin Sastry и Hayden Robert Hubers, “Last Call” е присъединен от официално музикално видео, режисирано от печелилия награди режисьор Andrew Sandler (Justin Bieber, Nicki Minaj) ТУК. Излизането на “Last Call” се отбеляза с изпълнение на живо в The Kelly Clarkson Show.

“Написах Last Call във време, в което бях много щастлив и влюбен и исках да уловя чувството да съм нечие първо и последно решение. Исках да усетя носталгията, тръпката да искаш някого и да бъдеш искан от същия този човек“, казва Miller.

“Last Call” идва преди нетърпеливо очакваното пристигане на дебютния мини албум на Jamie, Broken Memories, на 29 април. Предварителните поръчки са налични ТУК. Дори преди издаването на дебютното EP, Jamie вече е събрал 445M глобални стрийма. Broken Memories за първи път е предизвестен по-рано тази година с персоналния и сърдечен сингъл на родения в Уелс и базиран в Лос Анджелис артист, “I Lost Myself In Loving You”, събрал над 16 милиона глобални стрийма. Официалното музикално видео е с 6 милиона гледания в YouTube.

Jamie ще маркира пристигането на Broken Memories с първото си пълно американско турне. 32-те изпълнения – с които ще подкрепи “The New Stage Tour 2022” на Jesse McCartney– започват на 3 май в Синсинати и продължават до края на юни. За пълни подробнсти, посетете www.jamiemillermusic.com.

Поздравен от  American Songwriter за неговите “неподправени убеждения”, Miller стартира наситена със събития 2022 година с премиерата на “Wishes”, записана за саундтрака на хитовата корейска телевизионна драма  Snowdrop, с участието на Jisoo oт BLACKPINK, като в момента се излъчва глобално по Disney+. Тракът се оказа незабавна сензация, събрала над 4 милиона стрийма за по-малко от една седмица, а сега вече е с 13 милиона. Музикалното видео на “Wishes” има над 5M гледания само в YouTube.

Миналата година Miller направи голяма сензация с пробивния хит “Here’s Your Perfect”, който прекара 13 седмици в  класацията  Billboard’s “Global Ex-US”, задвижен от над 375M глобални стрийма и над 87М видео гледания в YouTube. Поздравен от Rolling Stone като  “пробивен хит”, “Here’s Your Perfect” е предшестван от утвърдения дебютен сингъл на Miller, “City That Never Sleeps”, който събра отзиви от високопрофилни медийни издания като PEOPLE MagazineThe Huffington Post и Billboard, последният от които похвали Miller за неговите “невероятен вокален диапазон и контрол“.  

Роден и израснал в Уелс, Miller се уповава на музикално вдъхновение от госпъл, R&B и соул класики, насърчен от родителите си (включително репертоара на Donny Hathaway и Michael Jackson) преди да открие и усъвършенства гласа си според модерните таланти като Bruno Mars, Sam Smith и др. По начало срамежлив по натура, Miller публично бяга от естествения си талант до 18-годишна възраст, когато събира кураж да се премести в Лондон и да се появи за първи път по британската телевизия през 2017. През следващите години той се мести в Лос Анджелис, за да „изкове“ оригиналната си музика, докато едновременно събира избухващ набор от онлайн последователи, благодарение на впечатляващия си вокален талант – в допълнение уловеното внимание от съвременните топ музиканти и собствени лични идоли Kelly Clarkson, P!nk, Sam Smith, Jennifer Hudson и други.