Jack Harlow се завръща със заразителен нов сингъл - #allistrend #allistrend

Jack Harlow се завръща със заразителен нов сингъл

снимка: Urban Wyatt

Няколко пъти номинираната за награди GRAMMY, оглавяваща класациите супер рап звезда Jack Harlow се завръща със заразителния нов сингъл “First Class”, който у нас можете да чуете чрез Орфей Мюзик / Generation Now/Atlantic Records. “First Class” използва по брилянтен начин семпъл от класиката на Fergie през 2006, “Glamorous”, и стана вайръл тренд в Tik Tok дни след като Jack пусна откъс на песента от студиото. 

First Class” следва вече издадения бомбастичен сингъл “Nail Tech” и е втори от нетърпеливо очаквания втори албум на хитмейкъра, COME HOME THE KIDS MISS YOU, който пристига на 6 май.

Утре роденият в Лусвил хитмейкър ще се качи на сцената на 2022 Kids’ Choice Awards, където е номиниран и за Favorite Breakout Artist. The 2022 Kids’ Choice Awards ще се излъчи по Nickelodeon от 7:30pm ET.

Преди излизането на “First Class”, Harlow превзе буреносно 64-ите награди GRAMMY като един от най-обсъжданите артисти на вечерта, благодарение на “най-добре облечения” си вид на червения килим и спиращото духа изпълнения с Lil Nas X. Той е и на корицата на настоящия брой на Rolling Stone. Цялата статия прочетете тук.

Новият албум на Harlow идва след много успешна 2021 година, през която утвърденият рапър се превърна в добре познато име. В допълнение на корици за Variety, Forbes, Complex, SPIN и Footwear News, той направи дебюта си в Saturday Night Live, изпълнява с Lil Nas X на 2021 MTV Video Music Awards, посети MET Gala и отпразнува първата си някога #1 позиция в Billboard Hot 100 с номинираната за награда GRAMMY колаборация с Lil Nas X, “Industry Baby.”

Harlow също циментира себе си като един от най-динамичните изпълнители на живо с открояващи се изпълнения на големи фестивали като Lollapalooza, Austin City Limits, Rolling Loud и други преди да се впусне в напълно разпродаденото турне “Crème de la Crème Tour” в Северна Америка. Той приключи годината със завръщане в Лусивил за шоуто “No Place Like Home”, на което Harlow изнесе 5 незабравими концерта на 5 емблематични локации в родния си град.

24-годишният рапър се отблагодари на града си с дарения към пет различни организации, които се отстояват каузи, близки на сърцето му: AMPED, The Center for Women and Families, Grace James Academy, Louisville Urban League & Metro United Way. Вдъхновени от индивидуалната му инициативност,  Instagram и KFC се присъединиха към Harlow с допълнителни дарения към тези организации.