FOREO BEAR™ 2 – ултимативната алтернатива на лифтинга на лицето и ботокса - #allistrend #allistrend

FOREO BEAR™ 2 – ултимативната алтернатива на лифтинга на лицето и ботокса

снимка: ПР

Втората и подобрена генерация на революционното устройство е налично за поръчкa и клинично доказано намалява бръчките и подобрява еластичността само за една седмица

FOREO, водещата световна марка в областта на технологиите за грижа за кожата, направи революция в областта на микротоковия неинвазивен лифтинг преди 3 г. с BEAR™. Днес марката прави още по-голяма революция с пускането на пазара на най-мощното микротоково устройство в света – BEAR™ 2, единственото в световен мащаб, което разполага с четири различни микротока. Иновативното устройство може да бъде закупено от foreo.com и се предлага с безплатен многофункционален серум SUPERCHARGED 2.0.

BEAR™ 2 е безопасна, безболезнена и неинвазивна алтернатива на лифтинга на лицето и ботокса. Клинично доказано е, че подобрява значително дълбоките бръчки, фините линии, стегнатостта и еластичността на кожата само за 1 седмица употреба, без потенциалните усложнения, свързани с инвазивни козметични процедури.

На пазара има много различни устройства с микроток, но не всички са еднакви. Научно доказано е, че това водещо устройство на FOREO тонизира, повдига и оформя мускулите на лицето, помага за подобряване на бръчките, увисването, намалява подпухналостта – в резултат на което кожата е ярка, стегната и здрава.

FOREO продължава да се ангажира с постигането на дълготрайни анти-ейдж резултати, без болка и време за възстановяване. С уникални патентовани технологии, които помагат за стимулиране на естествените процеси в тялото, BEAR™ 2 е оборудвано с четири революционни вида микроток: Advanced Microcurrent™, Lifting Microcurrent™, Tapping Microcurrent™ и Sculpting Microcurrent™, като всеки от тях има специфични предимства. Освен това продуктът на FOREO (за разлика от всеки друг уред с микроток) има масаж с T-Sonic™ пулсации и анти-шокова система™ и издържа до 300 минути употреба с едно пълно зареждане, а освен това е 100% водоустойчив.

„Според нас хирургията е в миналото. Ние се обръщаме към онези клиенти, които не са готови да жертват тайно време за възстановяване, да харчат купища пари, да страдат от болка и които не са готови да поемат определени рискове и потенциални усложнения. Размерът на световния пазар на микротокове за лице се оценява на 372,9 млн. долара през 2022 г. и се очаква да се разширява с комбиниран годишен темп на растеж (CAGR) от 7,3 % от 2023 г. до 2030 г.*. С BEAR™ 2 FOREO отново е в челните редици на технологичния напредък. Това се отплати в голяма степен, тъй като успяхме да разработим най-мощното устройство в света, което същевременно е и най-безопасното устройство поради интегрираната патентована технология, уникална за FOREO – Anti-shock system™, като същевременно се наслаждавате на видими резултати от 4 различни вида микроток“, коментира Владимир Чутурило,  изпълнителен директор на FOREO за Източна Европа.

На снимката: Преди и след използване на BEAR 2 

Микротокът достига там, където традиционната грижа за кожата не може – до мускулите. За разлика от всяка друга част на тялото, мускулите на лицето са свързани директно с кожата. АТФ, молекула, която служи за клетъчна енергия на тялото ни, намалява с възрастта, което води до понижаване на клетъчната енергия. Клетките могат да станат по-малко способни да възстановяват увреждания, да поддържат оптимална функция и да се защитават от стресови фактори. Доказано е, че микротокът повишава концентрацията на АТФ в клетките с до 400%, като насърчава производството на основни структурни протеини като колаген и еластин, за да се пребори с признаците на стареене като бръчки и увисване.

BEAR™ 2 използва силна микротокова технология за насочване и тонизиране на 69-те мускула, които са пряко свързани с кожата на лицето и шията. Тъй като BEAR™ 2 е най-мощното устройство на пазара (със сила на микротока до 680 uA), то стимулира ефекта от упражненията върху мускулите, като оставя кожата ви по-гладка и по-изпъната.

На снимката: Преди и след използване на BEAR 2

Металните сфери на BEAR™ 2 влизат в контакт с кожата ви, а микротокът се увеличава постепенно, за да не шокира кожата. Устойчивостта на кожата на всеки човек варира в зависимост от това колко суха или влажна е тя, така че индивидуалната устойчивост на кожата може да варира от сезон до сезон, от ден до ден или от кожа до кожа. BEAR™ 2 измерва колко влажна или суха е кожата със скорост 200 пъти в секунда, за да определи съпротивлението ѝ към ток. Устройството много леко регулира микротока в рамките на избраното от вас ниво на интензивност, за да отговори най-добре на всеки квадратен милиметър от кожата ви. Всеки път, когато металните сфери загубят контакт с кожата, процесът се стартира отново.

Микротокът на BEAR е електрически ток с ниско напрежение, който отразява електрическите потоци на собственото ви тяло на клетъчно ниво, за да помогне за усъвършенстване и оформяне на кожата, като ви осигури „естествен лифтинг“.

Тъй като FOREO вече представи на пазара новата си иновация BEAR™ 2, шведската процедура за лифтинг на лицето се обновява. Този внимателно подбран режим съчетава устройството BEAR™ 2 на FOREO в комбинация със силния серум SUPERCHARGED™ 2.0, разработен специално за използване с микротоковите устройства на FOREO и е клинично доказано, че значително увеличава производството на колаген тип 1.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

✔ 95% от потребителите съобщават, че лицето им изглежда по-младо и скулите изглеждат по-повдигнати.

✔ 93% от потребителите съобщават за подобрение на подпухналостта и увисването.

✔ 98% от потребителите съобщават, че кожата изглежда по-здрава, по-светла, по-плътна и по-подхранена.

✔ 90% от потребителите съобщават за подобрение на пигментацията и появата на пори.

За да закупите новото устройство BEAR™ 2 на FOREO, посетете www.foreo.com, а за да разгледате цялата гама от иновативни продукти за грижа за кожата на FOREO, посетете още notino.bg, douglas.bg или последвайте @foreo_official в Instagram.