FOREO с 50 млн. долара за маркетинг на най-голямата си иновация досега – FAQ™ Swiss - #allistrend #allistrend

FOREO с 50 млн. долара за маркетинг на най-голямата си иновация досега – FAQ™ Swiss

снимка: ПР

FOREO, лидерът в иновативна грижа за кожата, лансира нов бранд с името FAQ Swiss. С него компанията доказва за пореден път водещата си позицията си на пионер в новите технологии и поставя началото на изцяло нова ера в антиейджинга. FAQ™ Swiss е иновативен бранд за професионална анти-ейдж грижа, съчетаващ швейцарски професионализъм с усещане за лукс. 

Винаги са ни казвали, че трябва да посещаваме множество клиники, за да получим най-добрите резултати в борбата със стареенето. FAQ™ Swiss ще бъде марката, която ще промени това убеждение и да направи анти-ейдж процедурите на професионално ниво достъпни за хората по целия свят. С този бранд ние ще дадем възможност на потребителите да се чувстват уверени, използвайки тези технологии в дома си. Прекарах повече от седем години в разработване на продукти, които да решават различни проблеми, свързани със стареенето на кожата, и в резултат вече имаме колекциите FAQ™ 100 и FAQ™ 200. Предстоят и още много…“, разказва основателят на FOREO и FAQ™ Swiss, Филип Седич.

Продуктите на FAQ™ Swiss могат да бъдат закупени на foreo.com, а до края на месеца се очакват и в notino.bg.

Как възниква FAQ™ Swiss?

Швейцария е един от най-развитите и иновативни биотехнологични центрове в света. FAQ на FOREO е вдъхновен именно от новите швейцарски технологии. Чрез интегриране на клетъчни и биомолекулярни процеси в технологията на продуктите си, FOREO създава най-мощните професионални устройства за грижа за кожата за домашна употреба в света. Както FOREO, така и FAQ Swiss са се заели с мисията да направят първокласните технологии достъпни, вместо да се ограничават само до професионалния сектор.

Основен приоритет и за двата бранда е подобряване на здравето и начина на живот на потребителите. FOREO и FAQ™ Swiss нямат за цел да създават единствено „добре изглеждаща“ кожа, а да стимулират процесите вътре в тялото, за да изглежда кожата красива, като „страничен ефект“ от това да сте наистина здрави.

Първите продукти на FAQ™ Swiss

Колекцията FAQ™ 200 е серия от „смарт“ силиконови LED маски за лице. Поради очаквания ръст на световния пазар за LED светлинни маски за лице – с 11,9% от сегашната си стойност от 238,1 милиона долара до 2030 г., сега е идеалният момент за иновации и развитие в този сектор.

Устройствата за светлинна терапия се развиват с бързи темпове, което може да се забележи в тенденциите за търсене в Amazon. Според докладите на Jungle Scout за ключови думи, които се търсят в Amazon през последните 3 години, тези за светлинна терапия са нараснали с 95% в САЩ, а в световен мащаб – с около 77%.

Колекцията FAQ™ 200 е изцяло ново поколение LED маски, които се отличават с ултралек и изчистен швейцарски дизайн. Маските са безжични, с удобен за очите дизайн и неплъзгаща се лента за глава, която придържа маската на място, за да може да се движите свободно. И двата модела от колекцията са изработени от флексибилен силикон, който осигурява максимален комфорт. Другите LED маски на пазара имат крушки на различни места, което означава, че кожата се третира с LED светлина само в тези конкретни точки. LED маските на FAQ™ Swiss прилягат идеално по контурите на лицето, осигурявайки равномерно покритие с LED светлина.

FAQ™ 202, звездата на колекцията на швейцарската марка, е идеалното решение за всички, които обичат да се грижат за кожата си и търсят нови начини да я освежат. Използвайки клинична LED терапия за постигане на истински резултати, FAQ™ 202 разполага с 8 различни дължини на вълните на LED светлината (червена, синя, зелена, оранжева, лилава, циан, жълта), включително NIR светлина, за да се справи с признаците на стареене и други кожни проблеми чрез целенасочени процедури. Терапията с инфрачервена светлина (NIR) е мощен инструмент за подмладяване на кожата и борбата със стареенето. Използването ѝ стимулира производството на колаген, изглажда бръчките, премахва пигментацията и изравнява тена на кожата. Ползите от терапия с инфрачервена светлина (NIR) и подмладяване на кожата могат да бъдат забелязани след 6-12 седмици последователно използване.

FAQ™ 202 е снабден с 600 светлинни репликатора, които излъчват хиляди LED импулси в секунда, оптимизирани така, че LED вълните да проникват равномерно във всички зони на кожата. Маската за лице е свързана с приложение и разполага с опция за предварително програмирани процедури, което я прави ваш личен експерт по грижа за кожата. Освен това можете да създавате свои собствени процедури за максимална персонализация, която осигурява допълнителна грижа за специфичните нужди на вашата кожа.

FAQ™ 201 е по-опростената версия на „смарт“ маската за лице от колекцията FAQ™ Swiss 200, подходяща за тези, които търсят лесна и удобна за използване LED маска за лице в уюта на своя дом на по-изгодна цена.

Колекцията FAQ™ 100

Колекцията FAQ™ 100 ще ви осигури най-персонализираната процедура за подмладяване, налична на пазара. Устройствата FAQ™ 101, 102 и 103 са най-безопасните в света устройства за електромускулна стимулация (EMS) и радиочестотен лифтинг (RF). Те предоставят клинична грижа за лице против стареене по всяко време и навсякъде, като ускоряват производството на колаген, намаляват появата на бръчки и ревитализират тена. Клинично доказано е, че предоставят незабавни и дълготрайни резултати, а в комбинация с FAQ™ 202 осигуряват най-доброто цялостно анти-ейдж лечение в домашна обстановка.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO и FAQ™ Swiss, може също да посетите www.foreo.com, www.faqswiss.com или да последвате @FOREO  в Instagram.