FilmBox с нова визия и портфолио от вълнуващи филми - #allistrend #allistrend

FilmBox с нова визия и портфолио от вълнуващи филми

Глобалната медийна компания SPI International, управляваща 40 канала на 6 континента, продължава да подобрява своите продукти и услуги, за да осигури висококачествено изживяване на милионите си зрители по целия свят. Със своята нова бранд идентичност каналите FilmBox ще предоставят на публиката стотици часове нови и хитови филми, както и сериали на едни от най-големите световно признати режисьори. Обновената визия отразява иновативната същност на каналите и ще бъде представена първо в Чехия и Словакия, а след това и на всички останали пазари, включително България.

 „Гордеем се, че предоставяме на нашите зрители иновативни продукти, които отразяват съвременните технологии, но в същото време остават все така практични. Обновеният графичен облик включва и някои нови ключови функции, които ще направят съдържанието на каналите по-информативно“, коментира Хайми Бехар, главен маркетинг директор в SPI International. „За нас мнението на клиентите е от ключово значение. Ето защо при дизайна на визията заложихме на познатите цветове на марката – червен и бял, като същевременно ребрандирахме нашата аудио и видео идентичност, за да направим потребителското изживяване още по-добро“, допълни Бехар.

Каналите на FilmBox разширяват и селекцията си от филмови заглавия, благодарение на новите сключени партньорства на SPI с големи студиа и дистрибутори. Така зрителите ще могат да се насладят на редица нови популярни холивудски блокбъстъри и световно признати местни продукции.

„Ще продължим да изпълняваме обещанието си към нашите зрители за непрекъснато подобряване на продуктите и услуги ни. Щастливи сме, че можем да споделим тези подобрения с аудиторията ни по целия свят, започвайки от Чехия, където FilmBox е доказано най-добрият платен филмов канал за последните пет месеца“, добави Бехар.

Каналите на FilmBox имат над 30 милиона абонати по целия свят, като по-голямата част от тях са в Европа, Близкия изток и Африка.