FilmBox празнува месеца на жените - #allistrend #allistrend

FilmBox празнува месеца на жените

Салма Хайек се превъплъщава в известната Фрида Кало, а Упи Голдбърг разпръсква добро настроение тази събота от 22:00 ч. 

Женският месец е тук и за да го отбележат, каналите на FilmBox са подготвили страхотни продукции, представящи уникалния и пъстър дух на жените. Програмата на филмовите канали този уикенд дава шанс на зрителите да избират между два страхотни филма, които показват колко борбени, решителни и креативни са дамите. На 5 март, събота, по FilmBox Салма Хайек ще се превъплъти във великата Фрида Кало в биографичния филм „Фрида“ — посветен на жена, променила историята. За тези, които искат да се насладят на филм, носещ свежо настроение, FilmBox Extra HD е подготвил веселата романтична комедия „Няма балами“, в която женското приятелство и доверие решават всички проблеми. Филмите ще се излъчат съответно по FilmBox и FilmBox Extra HD в 22:00 часа.

Главната роля във филма „Фрида“ е поверена на талантливата Салма Хайек, брилянтно преобразяваща се в ролята на известната художничка, която променя историята на жените и изразява себе си, своята болка, радост и неповторим поглед към живота чрез изкуството си. Сюжетът проследява живота ѝ от 18-годишна възраст, когато претърпява тежък инцидент, който променя живота ѝ. Следват първите ѝ стъпки в изкуството, които  я отвеждат при Диего Ривера (Алфред Молина) с когото се отдават на динамична и нестабилна връзка, която впоследствие прераства в дисфункционален брак. Цялата вълнуваща и дълбока история на изключителната художничка и нейната ярка индивидуалност може да гледате тази събота от 22:00 ч. по FilmBox.

За тези, които биха искали да посрещнат началото на месеца с доза добро настроение — „Няма балами“ е идеалният избор. Сюжетът на тази романтична комедия се фокусира върху силата на женското приятелство. Филмът ни представя две безкрайно контрастиращи помежду си сестри– едната е перфекционистка с престижна професия, а другата току-що е излязла от затвора. Историята оживява на екраните благодарение на Тифани Хадиш, Тика Самптър и Упи Голдбърг. Зрителите могат да се впуснат в емоционалното пътешествие заедно с ярките героини тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD

„Фрида” и „Няма балами” са само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.