Disney+ стартира в България - #allistrend #allistrend

Disney+ стартира в България

снимка: © 2021 Disney Enterprises Inc.

Disney+, стрийминг услугата на The Walt Disney Company, потвърди датите, на които стартира в 42 страни и 11 нови територии* това лято. 

В България стрийминг услугата тръгва на 14 юни 2022 г. Цените за българския пазар също вече са ясни – 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.

С ексклузивно оригинално съдържание и хиляди епизоди и филми на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и развлекателно съдържание от Star, Disney+ е стрийминг платформата с някои от най-обичаните истории в света.

Абонатите ще имат достъп до „Star Wars“ продукциите „The Book of Boba Fett“ и „The Mandalorian“ от изпълнителния продуцент и сценарист Джон Фавро. Съдържанието ще включва и сериала на Marvel Studios „Moon Knight“ със звездата Оскар Айзък в ролята на Стивън Грант – скромен продавач в магазин за сувенири, който е измъчван от загуба на съзнание и спомени от друг живот. Потребителите ще могат да гледат и номинирания за „Оскар“ „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“) с участието на Симу Лиу и Акуафина.

THE BOOK OF BOBA FETT, © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

Абонатите на услугата ще имат възможност да се насладят и на номинираната за „Оскар“ продукция „Luca“ („Лятното приключение на Лука“) на Disney и Pixar, на отличения с „Оскар“ „Encanto“ („Енканто“) от Walt Disney Animation Studios, който разказва историята на необикновеното семейство Мадригал, както и на отличения с „Оскар“ „Cruella“ („Круела“) с Ема Стоун в ролята на легендарната Круела де Вил. От развлекателното съдържание абонатите ще могат да гледат заглавия като номинираната за „Оскар“  и изпълнена с екшън комедия „Free Guy“ („Свободен играч“) с Райън Рейнолдс, както и „The Simpsons“ („Семейство Симпсън“) и „Grey’s Anatomy“ („Анатомията на Грей“). В първи сезон на „The World According To Jeff Goldblum“ от National Geographic Джеф ни отвежда на забавно, любопитно и развлекателно пътешествие. Във всеки епизод от тази поредица от 12 части той дърпа нишката на привидно познати обекти, за да разплете един свят на удивителна взаимосвързаност и завладяваща наука и история.

Потребителите ще получат достъп до висококачествено преживяване и ще имат възможност за едновременно гледане на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства и добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили с лесен за управление и подходящ за деца интерфейс, за да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание.

За повече информация и за регистриране за услугата Disney+ посетете Disneyplus.com.

Disney+ е стрийминг домът за филми и сериали на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и продукции като „Семейство Симпсън“ и много други. На определени международни пазари услугата включва и новия бранд за развлекателно съдържание Star. Знаковата стрийминг услуга на The Walt Disney Company, насочена директно към крайния потребител, е част от сегмента Disney Media & Entertainment Distribution. Услугата предлага непрекъснато разрастваща се колекция от ексклузивни оригинални продукции, включително пълнометражни филми, документални филми, игрални и анимирани поредици и късометражно съдържание. С безпрецедентен достъп до богатото филмово и телевизионно съдържание на Disney през годините, Disney+ е и ексклузивната стрийминг платформа за най-новите заглавия на The Walt Disney Studios. Чрез Star услугата предлага и най-актуалните продукции на 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures и други. За допълнителна информация посетете disneyplus.com.