Charli XCX с визуализацията към “Used To Know Me” - #allistrend #allistrend

Charli XCX с визуализацията към “Used To Know Me”

Charli XCX пусна визуализацията към парти химна си  “Used To Know Me”, режисирана от Alex Lill. ‘Used To Know Me’  е закачлива история за възстановяване след раздяла и използва хaус хита от 1990  “Show Me Love” от Robin S.Във видеото Charli разширява визуализацията от тази ера с консистентност под ръководството на Imogene Strauss и хореографията на  Nathan Kim. Гледайте ТУК.

Възторжено приетият пети студиен албум на Charli, CRASH, излезе през март 2022 и награди поп иконата с първата й британска #1позиция и за първи път в Щатите в топ 10 на  #7 в класациите.

Charli вече започна Северноамериканското си турне с едно напълно разпродадено изпълнение в Greek Theatre в Лос Анджелис, подкрепено от представителен списък приятели и млади звезди на Холивуд. Charli ще представи две вечери в Hammerstein Ballroom в Ню Йорк на 22 и 23 април преди да се отправи н британско и европейско турне в 17 дати, което започва в Дъблин на 13 май, а след това ще изпълни хитовите си записи в Alexandra Palace в Лондон на 19 май . Charli анонсира и разширение на турнето, което ще се отбие в Orpheum Theater във Ванкувър на 21 юли. Турнето е подкрепено от Baby Tate, ELIO, Yeule, Magdalena и A. G. Cook.