AI чатботове не могат да имитират човешкото изживяване - #allistrend #allistrend

AI чатботове не могат да имитират човешкото изживяване

снимка: ПР

Изкуственият интелект (AI) става все по-популярен в различни сфери и индустрии. Все повече компании осъзнават неговия потенциал да автоматизира процесите, да редуцира разходите и да подобрява ефективността. През последните години употребата на AI чатботове също нарасна. Днес чатботовете с изкуствен интелект могат да подготвят цели режими за хранене и тренировки или да пишат есета за студенти, притиснати от кратките срокове. Изглежда, че изкуственият интелект (AI) може всичко, но не е да имитира човешкото изживяване.

Бизнесите започнаха да въвеждат използването на чатботове, виртуални асистенти и други технологии, базирани на AI, за да подобрят клиентското обслужване, маркетинга и продажбите. AI се използва и в здравеопазването, финансите, транспорта и производството за анализ на големи количества данни, оптимизиране на процесите и подобряване на процеса при вземането на решения. С развитието и усъвършенстването на AI технологиите, очакванията са те да станат още по-широко разпространени и да променят начина по който живеем и работим в следващите години. Въпреки че популярността на използването на тези чатботове показва значителен напредък, AI технологиите все още не успяват да имитират човешкия контакт и преживяване.   

Изкуственият интелект (AI) отбелязва значителен напредък през последните години, но когато стане въпрос за индустрията за красота, съществуват значителни ограничения за това, което чатботовете и други AI технологии могат да предложат. Макар че AI може да предоставя решения и препоръки за рутинни процедури за грижа за кожата, той не може напълно да възпроизведе човешкото преживяване от докосването, чувстването, усещането и мириса, което е от съществено значение за цялостно и удовлетворяващо  изживяване при грижата за кожата. Именно тук се намесват компании като FOREO, които предлагат иновативни уреди за красота, комбиниращи усещанията за допир, чувствителност, усет и мирис, за да осигурят пълноценно сетивно изживяване за любителите на грижата за кожата.

Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа, споделя: „Във FOREO вярваме, че допирът и усещането са съществени компоненти на пълноценната грижа за кожата. Нашите продукти са създадени, за да предоставят луксозно и сетивно изживяване, което повишава ефективността на рутинната грижа за кожата. Нашите устройства не само подобряват здравето на кожата, но също така предлагат завладяващо чувствено изживяване, което стимулира сетивата и създава усещането за релакс. Перфектната хармония между модерни технологии  и потребителско изживяване.“

Въпреки че през последните години AI технологиите са се развили впечатляващо, има някои неща, които те не могат да пресъздадат, и човешкото усещания. С помощта на иновативните козметични устройства, съчетаващи най-съвременната технология със силата на допира и усещането, FOREO може да предложи на своите клиенти уникално и персонализирано преживяване, което не може да се намери другаде. Без значение дали сте начинаещ в грижата за кожата или експерт, FOREO е тук, за да ви даде съвети, подкрепа и СПА усещане, което е просто несравнимо с алгоритъм на изкуствен интелект.

Като компания, водеща в областта на красотата и технологиите, FOREO е разработила продукти, носители на награди, които използват усъвършенствани технологии, за да подобрят изживяването на клиентите при грижа за кожата. Техните устройства, като например уредите за почистване и масаж на лице от колекцията LUNA™ 4 и интелигентното устройство за маски за лице UFO™ 2, не само предлагат иновативни решения, но и осигуряват луксозно сетивно изживяване при грижата за кожата.

За разлика от чатботовете с изкуствен интелект, beauty-tech устройствата на FOREO съчетават докосване, чувстване и усещане в дизайна си, за да осигурят пълноценна грижа за кожата. Устройството за почистване и масажиране на лице LUNA™ 4 използва силиконови косъмчета, с цел масаж на кожата и осигуряване на нежно, но и ефективно почистване, премахвайки 99% от всички замърсявания, омазняване и бактерии от кожата. Освен това разполага с пет различни вида масаж за персонализирано изживяване, удобна функция за заключване при пътуване и 17% по-мек силикон в сравнение с предшествениците си. Също така,  смарт устройството за маски за лице UFO™ 2 предлага терапии, наподобяващи тези в СПА център, със своите затоплящи и охлаждащи процедури, T-Sonic™ пулсации и LED лечение за максимално хидратиращо изживяване. И двете устройства, наградени с престижни награди, предлагат хармонично изживяване между технология и усещания.

Освен това FOREO надгражда продуктите си с ароматерапия, създавайки чувствено изживяване, което стимулира сетивата и релаксира ума. С помощта на етерични масла и аромати, устройствата на FOREO предлагат завладяващо сетивно изживяване, което подобрява рутинната грижа за кожата.

В свят, в който технологиите се развиват с бързи темпове, FOREO е намерила перфектната хармония между модерни технологии и грижа за кожата, предоставяйки на своите клиенти неповторимо изживяване.

Най-новата продуктова колекция FOREO LUNA™ 4 е налична за закупуване на notino.bg и foreo.com, заедно с другите им водещи продукти BEAR™, UFO™ 2 и IRIS™.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете www.foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram. В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени и от notino.bg, zlatnaribka.com, arlen.bg