Нели Петкова е рали състезател в новото „Ain’t Thinking ’bout You“ - #allistrend #allistrend

Нели Петкова е рали състезател в новото „Ain’t Thinking ’bout You“

снимка: ПР

Нели Петкова подкара състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл  „Ain’t Thinking ’bout You“. Концепцията на клипа и режисурата са изцяло дело на Нели Петкова, която изпълнява и главната роля в сюжета.

„Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта“, споделя Нели.

Песента разказва за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов. Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. Видеото ще очарова и най-запалените фенове на автомобилния спорт със свистене на гуми, облаци прах и “аромат на бензин”.

В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране „ Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България. Един от състезателните автомобили, участващ в снимките, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.

Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда „Грами“ –  David “Swagg R’Celious” Harris и талантливата Nafsica Gavrilaki. Сингълът е вече във всички дигитални платформи, разпространен от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.