Кампания „За важните неща“ се завръща с набор от полезни видеа - #allistrend #allistrend

Кампания „За важните неща“ се завръща с набор от полезни видеа

Организатор на инициативата е издателство Клет България 

От днес до края на м. февруари в уебсайта на кампания „За важните неща“, организирана от издателство Клет България, е налична безплатна поредица от обучителни видеа със специално подбрани упражнения, подходящи за изпълнение в домашна атмосфера от учители, родители, директори и ученици. Спортните активности са в три направления: танци, йога и тренировки по гимнастика, представени от партньорите „Dance Station“, „The Little Gym“ и специалистът по йога – Елизабет Гигова. Всеки може да заяви достъп до видеата напълно безплатно тук.

Опитни професионалисти от танцовия център „Dance Station“ ще се погрижат да предадат знанията си и да развият танцувалните умения на подрастващите в различни направления сред които: народни танци, латино-американски и стандартни танци, зумба и други. 

Екипът на „The Little Gym“ ще подпомогне цялостното развитие на децата, залагайки на философията за триизмерно обучение. Видеата с упражнения представени от специалисти от центъра са насочени към подобряване на двигателната култура, стимулиране на мозъка и социалните и емоционални умения.

Йогистът Елизабет Гигова ще покаже интересни и полезни йога практики. Педагог и кинезитерапевт по образование, в практиките си Елизабет използва похвати от лечебната гимнастика и хатха йогата.

„За важните неща“ е инициатива, насочена към подкрепа на задълбочаването на добрите взаимоотношения между директори, учители, родители и ученици. За да отговори на очакванията на всички тях, включва разнообразни активности на различна тематика – за здравето, за смеха, за развитието, за талантите и за нещата, за които не ни остава време да поговорим.

Повече информация и пълната програма на инициативата може да откриете тук.