Е-Академия на издателство Клет с поредица от вълнуващи срещи и през 2022 година - #allistrend #allistrend

Е-Академия на издателство Клет с поредица от вълнуващи срещи и през 2022 година

На 29 март от 17:30 часа предстои първата среща от тазгодишното издание на инициативата Е-Академия на издателство Клет България, когато гост-лектор ще е харизматичният актьор, фотограф и продуцент Владимир Карамазов. Темата на онлайн събитието е „Изкуството – извор на вдъхновение и стимул за развитие“.

Участниците ще имат възможност да се насладят на интересни истории от живота на актьора, както и да се докоснат до неговата гледната точка за живота и света и колко е важно непрестанно да търсим и правим това, което ни харесва. В края на срещата всеки ще може да зададе своите въпроси. Всички желаещи могат да заявят участие тук.

„С радост продължаваме нашата инициативата Е-Академия и за нас е удоволствие, че точно срещата с Владимир Карамазов поставя начало на тазгодишното издание. Сигурни сме, че предстои една много полезна и интересна среща. Всички издания досега провокираха значителен интерес у българските учители и очакваме предстоящите срещи да бъдат също толкова вълнуващи и увлекателни за тях.“, коментира Доротея Дарданова, маркетинг мениджър на издателство Клет България.

Владимир Карамазов завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Надежда Сейкова и веднага след дипломирането си е поканен да се присъедини към трупата на Народен театър „Иван Вазов“. През годините се превъплъщава в множество роли на театралната сцена. Освен в театъра, той участва и в хитови телевизионни продукции, сериали и филми. От 2019 г. активно се занимава и с фотография, в тази сфера също жъне сериозни успехи, отличени с много престижни международни награди.

В рамките на инициативата Е-Академия издателство Клет България среща българските учители с популярни личности, пожънали успех и от които има какво да се научи. В предишните издания участваха Георги Тошев, Десислава Стоянова, Мадлен Алгафари, Георги Бърдаров и други. По този начин издателството цели да подкрепи своите клиенти и партньори в личностното им усъвършенстване и развитие.

Скоро ще станат ясни и имената на предстоящите гост-лектори, които ще се включат в тазгодишното издание на Е-Академия.