Време е да откриете своята дарба с „Енканто“ - #allistrend #allistrend

Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

Днес, 26 ноември, удивителното семейство Мадригал ви очаква в кината, за да ви отведе в Енканто – цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, скрито във величествените планини на Колумбия. 60-ият пълнометражен анимационен филм на Дисни ще ни запознае с 15-годишната Мирабел и магическото й семейство, за да открием, че понякога да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Ексклузивен поглед зад кулисите на Енканто разкрива интригуващи подробности за уникалната анимационна продукция на Дисни – както за темите и историята, така и за вдъхновението на авторите, които се отправят на специално проучвателно пътешествие до Колумбия, където черпят вдъхновение от неповторимата местна природа, музика и култура. В допълнение, в специалния откъс от филма „Добре сте дошли при Мадригал“, Мирабел ни запознава с част от колоритните членове на своето семейство, което е сърцето и душата на Енканто.

Влизаме във вълшебния свят на Енканто от утре само в кината. Филмът е озвучен на български с гласовете на Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова, Филип Аврамов и др.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Режисьори на Енканто са Байрън Хауърд (Зоотрополис, Рапунцел и разбойникът) и Джаред Буш (Зоотрополис), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино. Оригиналната музика е дело на Лин-Мануел Миранда – автор на бродуейски хит Хамилтън, както и на песните от обичаната анимация на Дисни Смелата Ваяна. Освен Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов, в озвучаването на филма се включват още Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов и др.

Влизаме във вълшебния свят на Енканто с любимите си български артисти от 26 ноември само в кината.