Валери Йорданов режисира „Полуизяден“ – новото видео на No More Many More - #allistrend #allistrend

Валери Йорданов режисира „Полуизяден“ – новото видео на No More Many More

снимка: Валери Йорданов

На 2 март с концерт на живо в София No More Many More представя своя трети албум със заглавие „Помогни ми“. Албумът, първоначално несигурно замислен като искрен вик за помощ и писан по време на тежкия локдаун и социална алиенация, разцъфтява с десет оригинални авторски парчета на български език по текст на Методи Кръстев и музика на No More Many More. С него бандата благодари на феновете си за непрестанната подкрепа и вече, по-силна и стабилна от всякога, им казва: „Благодарим Ви, че ни помогнахте!“. 

Поредният сингъл от албума на No More Many More „Полуизяден“ излиза днес, 24. 02., с премиера на видеото в YouTube канала на No More Many More.

Песента, която групата представя с впечатляващо видео, броени дни преди премиерата на албума, е част от нов български филм, който предстои да излезе до края на годината. „Шекспир като улично куче“ е с участието на куп български звезди, а негов режисьор е Валери Йорданов, който е не само един от любимите актьори у нас, но и страшен фен и приятел на No More Many More. За тях той казва: „Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – „По един или друг начин“ ме мотивира да не се отказвам.“ 

За работата си с Валери пък, фронтменът на групата Методи Кръстев, споделя, че е лесна, защото той разбира, че „Ролята, която най-добре би изиграл, е твоята собствена, изиграй себе си и най-вероятно ще си неповторим“, ги съветва актьорът с голям инат и сърце.

В песента „Полуизяден“ участва и певицата Анна Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост и в концерта промоция на албума на No More Many More на 2 март. Ани пее от шестгодишна възраст в детския радиохор, завършва поп и джаз пеене, а в началото на май месец – самата тя ще представи своя дебютния солов албум. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за концерта-промоция за третия албум на No More Many More „Помогни ми“ са в продажба в мрежата на Eventim.bg, а ако има останали – ще се продават и на място в клуб Терминал на 2 март.

За повече информация: официалната Facebook страница на No More Many More и в събитието:

Албумът на No More Many More „Помогни ми“ излиза с подкрепата на Национален фонд Култура и Projector Plus.