Samsung Galaxy S9 и S9+ пристигнаха за VIP премиера в България - #allistrend #allistrend

Samsung Galaxy S9 и S9+ пристигнаха за VIP премиера в България

Дивна, снимка: ПР

Най-новите модели Galaxy S9 и S9+ пристигнаха за специална VIP премиера в България, която се състоя късно снощи в столицата, паралелно със световното представяне в Барселона. Професионални фотографи, блогъри, любими изпълнители и представители на водещи медии бяха сред първите, които се докоснаха до дългоочакваните смартфони на Samsung. Чрез жива връзка София – Барселона гостите на събитието станаха свидетели на световното представяне на телефоните. Те имаха възможността лично да се уверят в качествата на ексклузивните Galaxy S9 и S9+, внесени специално за премиерата.

Сред първите, които тестваха Galaxy S9 и S9+, бяха поп певицата Дивна, виртуозната пианистка Мария Каракушева, модните блогъри Ванина Хаджийска, Звезделина Цолова, Цветелина Цекова и професионалните фотографи Енчо Найденов, Александър Манчев, Андрей Андреев и Иван Масларов-Джъмбо.

Енчо Найденов и Дивна, снимка: ПР

Изкушен от високотехнологичните характеристики на камерата за снимки на слаба светлина с двойна бленда, модният фотограф Енчо Найденов направи импровизирани фотосесии на част от присъстващите. Кадрите с ненадминато качество веднага станаха хит в социалните мрежи. Кристалният 360-съраунд звук на Galaxy S9 и S9+, излъчван от мощните стерео високоговорители, бе комплимент за изтънчения музикален слух на Мария Каракушева. Дивна бе сред първите, които се забавляваха с емоджитата с добавена реалност на Galaxy S9 и S9+.

Претворената камера е оборудвана със Super Speed Dual Pixel сензор. Той има мощен процесор и памет, даващи възможност за снимки с изключително качество. Камерата с режим за заснемане на видео на супер забавен каданс може да снима с 960 кадъра в секунда, като пресъздава плавно дори и най-динамичните движения. Двойната бленда – Samsung Dual Aperture – наподобява способността на човешката зеница да се разширява и свива в зависимост от светлината. Тя заснема наситени и кристално чисти снимки по всяко време и на всяко място, осигурявайки необходимото количество светлина спрямо естествената осветеност на пространството.

Мария Синигерова, снимка: ПР

С емоджита с добавена реалност, комбиниращи и имитиращи над 100 изражения, Galaxy S9 и S9+ създават платформа за още по-персонализирано изразяване на потребителите, давайки им възможност да създават собствени емотикони. Емоджи с добавена реалност използва алгоритъм на самообучаващи се машини, внедрен в устройството, който генерира 3D модел на лицето, отражение на физиономията, намигванията и мимиките. На практика, Емоджи с добавена реалност пресъздава реалните емоции на хората и те могат да бъдат споделяни чрез видео или стикери с множеството мобилни приложения и средства за комуникация.

Уникалният Samsung Инфинити дисплей допълва цялостната визия на Galaxy S9 и S9+, които ще се предлагат в гама от три цвята – среднощно черно, син корал и най-актуалният в момента – ултравиолетово.

Galaxy S9 и S9+ ще бъдат достъпни в търговската мрежа в България от 16 март 2018 г. Истинските Samsung фенове могат да се възползват от възможността за предварителна заявка на http://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s9/shop/ и да станат част от първите българи, притежаващи най-новия смартфон на Samsung.

За повече информация за Galaxy S9 и S9+ посетете: http://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s9/