Huawei Watch 2: Пълна свобода - #allistrend #allistrend

Huawei Watch 2: Пълна свобода

Huawei има опит в производството на носими устройства. Спортните умни гривни и часовници са изключително популярни сред потребителите, които са активни спортисти и се грижат за добрата си физическа форма. Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива. Първо, потребителите имат избор за различни варианти на часовника по време на покупката; второ, след това могат да си персонализират избрания от тях модел и трето, те разполагат с часовник, превърнал се в самостоятелно устройство, което вече не се нуждае от смартфон. По този начин благодарение на Huawei, самият часовник, както и потребителят, имат повече свобода за ежедневните си задължения.

Huawei Watch 2 пристига в две основни версии: стандартна и класическа. Друга специална версия е създадена в сътрудничество с Porsche Design. Класическият вариант има красива кожена каишка, която стои добре с елегантен костюм. Каишката може да бъде сменена лесно по всяко време, защото Huawei Watch 2 Classic е съвместим със стандартните размери от 22 мм. Корпусът на класическия умен часовник е направен от висококачествена неръждаема стомана. Стандартната версия е снабдена с каишка и кейс от пластмаса с отлично качество. Спортният дизайн е истинска наслада за феновете на по-активни тренировки. Стандартният вариант на часовника е наличен в три различни цвята (динамично оранжево, карбонено черно и сиво), а класическият в титаново сиво.

За да „освободи“ часовника от смартфона, Huawei използва концепцията Connect Anywhere при дизайна на Watch 2. Часовникът разполага с вградена антена, която поддържа всички технологии за прехвърляне на данни: 4G/ 3G/ 2G, GPS, NFC, Wi-fi и Bluetooth! Напредналата технология има една цел – когато излезеш от вкъщи, за да тренираш или просто си забравиш телефона, вече не е необходимо да се връщаш. Може лесно да бъде заменен от часовника ти. Huawei Watch 2 има директна връзка с интернет дори извън обхвата на Wi-Fi мрежа. При някои оператори часовникът може да има същия мобилен номер като смартфона ти.*

С Huawei Watch 2 можеш да отговаряш, звъниш и изпращаш съобщения. Известията от популярни социални мрежи се показват директно на екрана. Можеш да отговаряш на съобщения чрез гласова команда, използвайки клавиатура или писане с ръка, както и автоматично генерираните отговори, базирани на полученото съдържание.
По време на тренировка можеш изцяло да се отдадеш на спорта, защото часовникът отговаря на стандарта IP68 (за водоустойчивост), a екранът е защитен от Corning Gorilla Glass. Ако забравиш да си вземеш портфейла, не е нужно да се прибираш вкъщи. Huawei Watch 2 поддържа технологията NFC, с която можеш да извършваш плащания през Android Pay.

Вечер часовникът може да се адаптира към стила ти и да промени дигитално циферблата си в унисон с външния ти вид ти чрез голям набор от различни стилове циферблати. На елегантно парти би съперничил на най-скъпите швейцарски часовници, предлагайки много повече функции.

Huawei Watch 2 може да служи като смартфон, портфейл, навигация, музикален плеър, спортен треньор и бизнес асистент. Подобрената технология е придружена от красив и устойчив на времето дизайн – умният часовник е страхотно допълнение към твоя стил и настроение във всеки един момент.

*Тази услуга е активна, само в случай, че твоят мобилен оператор я предлага.