За лятото на 2018 г. (от 16 юли до 2 септември), Air France ще предлага 5 нови дестинации с полет от Париж-Шарл де Гол: Бари в Италия, Каляри в Сардиния (Италия), Дубровник в Хърватия, Ибиса в Испания и Перпинян във Франция.

От 18 юли до 2 септември 2018 г., Air France ще извършва 5 седмични полета до Бари с Airbus A320 и Airbus A319.

  • Бари, столицата на Пулия, е град в Италия, който задължително трябва да се посети. С велосипед или пеша, на брега на морето или в сърцето на стария град, Бари запленява посетителите с историята, средновековните си стени, романтичните разходки и вечното слънце.

От 16 юли до 2 септември 2018 г., HOP! ще лети ежедневно до Каляри с Embraer 190.

  • Каляри е типичен средиземноморски град и столица на Сардиния. Простира се на няколко хълма, като замъкът на града и историческият център са разположени на върха на най-високия хълм. Неговите природни паркове са много популярни сред туристите, които се възхищават на флората и фауната.

До Дубровник компанията ще извършва 2 седмични полета с Airbus A319, от 19 юли до 1 септември 2018 г.

  • Дубровник е перлата на Адриатическо море. От върха на градските стени се откриват прекрасни гледки към блестящите червени керемидени покриви и тюркоазените води на Адриатическо море. Старият град, включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, е пълен с исторически съкровища. Мраморните улички на средновековния град ще завладеят всеки, който се разходи по тях.

Air France ще предлага 3 седмични полета до Ибиса с Airbus A319, от 18 юли до 2 септември 2018 г.

  • Ибиса предлага удоволствия през деня и нощта. Слънцето, на което островът се радава целогодишно, ще спечели клиентите на Air France веднага щом слязат от самолета. Това късче от рая, предлага красиви селски пейзажи, пясъчни плажове и много културни забележителности. Има по нещо за всеки. Известен още като островът на боровите дървета, Ибиса е световно наследство на ЮНЕСКО.

От 16 юли до 2 септември 2018 г., туристите ще летят и ще се насладят на Перпинян с 5 седмични полета, управлявани от HOP! с Embraer 190.

  • Перпинян е сгушен между Средиземно море и планинската верига Корбиер. Бивша столица на Кралство Майорка, центърът на града и типичните ярко оцветени стени показват силното испанско влияние.

Тези 5 нови дестинации са в допълнение към сезонните полети: Париж-Шарл де Гол – Агадир, Марсилия – Атина, Марсилия – Бейрут, Ница – Тел Авив, Ница – Атина, Ница – Бейрут, Тулуза – Атина, Монпелие – Ибиса, Марсилия – Женева, Тулон – Женева и Тулуза – Ибиса. Това лято, Air France ще предлага 16 нови услуги на къси и средни разстояния. Намаляването на бизнес пътуванията през летния сезон – юли и август, позволяват на компанията да преразпредели своите самолети, за да отговори по най-добрия начин на желанията на своите клиенти.