Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита - #allistrend #allistrend

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

След сключването на споразумение за сътрудничество за свързване на системи и софтуер през 2011 г., двете компании разработиха интегрирани решения за сферата на индустрията. Тази година те разширяват стратегическото си партньорство в сферата на дистрибуцията, използвайки пълната гама от иновативни решения за киберзащита на Acronis, за да задоволят нарастващото пазарно търсене.

От години Advantech оборудва своите устройства със софтуера WISE-PaaS, който включва технологията за киберзащита на Acronis. Двете компании ще си сътрудничат и за интегрирането на решения за бекъп на Acronis в WISE-PaaS/DeviceOn – водещо решение за управление и съвместно проектиране на устройства.

Според президента на Advantech Embedded IoT Miller Chang „Advantech има много добър опит в сътрудничество с Acronis и вярваме, че техните продукти са идеални за задоволяване на търсенето на качествена киберзащита в областта на индустрията. Acronis е световен лидер в киберзащитата. С това глобално споразумение за дистрибуция клиентите на Advantech ще извлекат ползите от качеството на продуктите на Acronis и услугите на Advantech по цял свят.“

Решенията за киберзащита на Acronis адресират петте вектора на киберзащитата – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Този подход поставя потребителите на Acronis в уникална и изгодна позиция да разполагат с данни, които са не само сигурни, но и лесно достъпни и възстановими.

Основателят и изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов коментира:  „Радваме се да продължим сътрудничеството си с Advantech с това ново споразумение. Уверени сме, че благодарение на впечатляващата дистрибуторска мрежа на Advantech, ние ще бъдем в по-добре позиционирани от всякога, за да предоставяме качествена киберзащита на организациите по цял свят.“

За Аdvantech

Корпоративната визия на Advantech е осигуряването на възможност за една интелигентна планета. Компанията е световен лидер в областта на интелигентните системи на IoT и вградените платформи. Advantech също работи с бизнес партньори за създаването на бизнес екосистеми, които ускоряват постигането на целта за индустриална интелигентност. (www.advantech.com)

За Аcronis

Acronis е световен лидер в киберзащитата, който разрешава предизвикателства, свързани с безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) чрез иновативно създаване на резервни копия, защита, възстановяване при срив и решения за корпоративно синхронизиране и споделяне на файлове, работещи в хибридна облачни среда. Благодарение на AI технологиите и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни във всяка среда.

С 500 000 бизнес клиенти и голяма световна общност от доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, 80% от компаниите на Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, който има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. (acronis.com)

Публикацията Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита се появи първо на МИКА: Музика и лайфстайл.