ФТС България – отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк - #allistrend #allistrend

ФТС България – отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк

На 7 юни 2019г. компанията ни  – ФТС България –  отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк, заедно с клиенти, партньори и приятели.

Красиви фойерверки озариха небето по повод празника ни. Гордеем се, че през всичките тези години запазихме мястото си на един от водещите доставчици и внедрители на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения) в България.

Когато една компания вече е на 25, обикновено се говори за история, традиции, но ние избрахме темата на празника  ни да бъде Future, тъй като продължаваме да сме любопитни и ентусиазирани да сме винаги сред „първите“, които въвеждат дадени системи и технологии в България. Бяхме се постарали тематиката да се отрази и в декорацията в зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк, ккато и да изненадаме гостите с елегантен коктейл, разнообразни игри и атрактивно LED шоу.

Станимир Костов, управител на ФТС Груп, благодари на клиентите и партньорите за доверието през годините и изказа признателност към екипа на компанията.

Събитието уважи и основателят и основен акционер в ФТС Груп – Робърт Лабад.


Цанка Маркова, управител на ФТС Българя и основния двигател за развитие на новото направление на компанията – FTS Data Sense, благодари на всички клиенти, партньори и колегите си за годините на доверие, партньорство.


Специален тост вдигна в руски стил управителят на ФТС Русия, Румен Невянов, поздрави гостите и пожела на компанията още много успешни години.

Публикацията ФТС България – отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк се появи първо на МИКА: Музика и лайфстайл.