Театър „София“ стартира на открито – първото представление е „Апетит за череши“ на 14 май - #allistrend #allistrend

Театър „София“ стартира на открито – първото представление е „Апетит за череши“ на 14 май

Театър „София“ отново кани почитателите на театралното изкуство на своята открита сцена, този път не само защото на въздух е много приятно, но и за да бъдат спазени всички мерки и препоръки за безопасност в настоящата ситуация.

Програмата на Театър „София“ на открито започва на 14 май (четвъртък) от 20:30 ч. със спектакъла „Апетит за череши“ от Агнешка Ошецка и Мачей Малецки.

Предстои да бъде обявена програмата до края на май и за юни.

През юли Театър „София“ ще покани своята публика на премиера на открито. На 19 май започват репетициите за нов спектакъл с режисьор Теди Москов – „Няма да платим, няма да платим“ от Дарио Фо.

АПЕТИТ ЗА ЧЕРЕШИ

автор Агнешка Ошецка

музика Мачей Малецки

режисьор Ана Батева

сценография Мартина Варийска

аранжимент Стефан Здравески

участват Симона Халачева и Юлиян Рачков

Симона Халачева и Юлиян Рачков ще Ви очароват, като Ви пренесат на едно пътуване с влак. Пътуване към себе си и към любовта…

„Какво се случва, когато неистовото желание и мечтата за живот в „големия град“ се превърнат в трескав и поривист блян? Как протича едно живеене, в което бълнуването за бляскав живот в столицата става част от ежедневието? И не се ли размива по този начин границата между „измисления“ и „реалния свят“?

Точно в това се състои и темата, около която се завърта историята на персонажите – как това зашеметяване и главозамайване от „светлините на града“ се отразява на живота на двама млади и техните взаимоотношения? Късно ли е да се опознаят и вгледат един в друг след като толкова години са били заслепени от представата за себе си и идеята за личностно самоусъвършенстване?“

Ана Батева, режисьор

Билети: 10 лв.

Билети за ученици, студенти и пенсионери: 7 лв.

Онлайн купуване на билети: https://bit.ly/3bsffuc

Входът за откритата сцена е вдясно от главния вход на Театър “София“.

Касата в Театър „София“ отваря на 13 май с обичайното си работно време. В дните, в които има представления – касата ще работи до тяхното начало.