Тайга драмата "Довереникът" стартира по Bulgaria ON AIR - #allistrend #allistrend

Тайга драмата „Довереникът“ стартира по Bulgaria ON AIR

снимка: ПР

Тайга драмата „Довереникът“ разказва за времената в Япония, когато хората са живели, за да умрат в Гражданската война, тръгва в ефира нa Bulgaria ON AIR от 16 март, всеки делник в 20,40 часа. Историята в японския сериал е вдъхновена от историческия роман на Ясуши Иноуе Furin Kazan. Разказва смел самурай, който е бил готов на всичко, за да наложи ред в този ад през XV век – Кансуке Ямамото.

„Довереникът“ е съвкупност от екшън, интриги и философия във време, в което разделена Япония е управлявана от трима лидери – Такеда Шинген, Ивагава Йошимото и Хойо Уджиясо. В този тристранен конфликт най-силното оръжие е добрата стратегия. Самотният воин Кансуке има задачата да помогне на страната си да се обедини и да последва водача Такеда Шинген.

снимка: ПР

Благодарение на усилията на Ямамото военоначалникът става все по-влиятелен, но до какво ще доведе това? Стратегиите на храбрия воин помагат на Такеда да разшири значително царството си, като единствената цел на Ямамото е да помогне за обединението на Япония.

В сериала участват 2 топ имена от апонското кино – известният певец и актьор Гакт Камуи и звездата Масаки Учино.

„Довереникът“ не просто изобразява битката за свобода, норазказва и за безусловната любов, преданост и слава на един самурай. Кансуке е бил легендарен воин, който остава верен на военоначалника си до края на дните си и най-смелият мъж, който рискува живота си за любовта на принцеса Ю – любов, която никога няма да се превърне в реалност.