Сгодена ли е Александра Богданска? - #allistrend #allistrend

Сгодена ли е Александра Богданска?

снимка: ПР

Александра Богданска показа снимка в профила си във Facebook, на която блести с бижу на безименния си пръст. Това предизвика десетки коментари дали красивият модел е сгоден и кой е тайнственият мъж, завладял сърцето й.

Оборвайки всички слухове, снимката всъщност е от бекстейджа на специално заснета фотосесия за актуалния каталог на бижутерийната марка Invoke. Александра Богданска избра да си партнира с бранда, ставайки негово лице и да направи бижутата на Invoke част от нейната ослепителна визия.

Invoke е на българския пазар от 2013 г. Брандът се отличава с изящни форми, прецизна ръчна изработка и модерен дизайн. Бижутата на марката са обособени в четири серии,  подходящи както за ежедневни, така и за специални поводи. Серията Diamond Shine се отличава с изящни форми и е задължителен завършек на празнична визия. Всеки кристал е шлифован и инкрустиран с идентичната технология на диамантите. Rose Gold Satin са бижута, вдъхновени от природата. Линията е подходяща за дами, които разчупват ежедневната визия с атрактивни аксесоари. Фина ръчна изработка и вдъхновяващ италиански стил, са водещи в изработката на серията Delicate. Жените, които обичат да експериментират могат да заложат на линията Multicolor. Към днешна дата градовете, в които могат да се намерят атрактивните бижута са София, Бургас и Пловдив.