Сватбен лист е най-новата услуга на мултибранд магазина Bed Bath & Table - #allistrend #allistrend

Сватбен лист е най-новата услуга на мултибранд магазина Bed Bath & Table

снимка: PR

Bed Bath & Table, мултибранд стора, който обединява под един покрив трите най-важни стаи в дома, вече предлага услугата Сватбен лист. Бъдещите младоженци изготвят списък с подаръците, които биха желали да получат от своите гости след сватбената церемоня с помощта на консултантите в магазина. Всички гости получават копие от избраните артикули заедно с адреса на магазина, където служителите имат задача да следят какво вече е било избрано, за да не се дублират подаръците.

В цял свят традицията повелява с подаръците си гостите да помогнат на младото семейство в създаването на общия дом. За това и големия избор в Bed Bath & Table осигурява богата селекция – от австрийското качество на хавлиените изделия Vossen, през ексклузивните колекции халати Tommy Hilfiger, уникалните сетове за маса Sander, кадифеното докосване на луксозното спално бельо elegante и разбира се, неповторимият порцелан Villeroy & Boch. Сватбеният лист предполага възможност да се комбинират различни вариации като марки, продукти и ценови клас.

Безспорно най-голямото предимство в подготовката на Сватбен лист с подаръци е да получите това, от което имате нужда и съответства на вашия вкус и уникален стил на дома. За самите гости това е още по-голямо улеснение, тъй като няма да се чувстват неудобно от това, че са избрали дублиращ се подарък, или пък картина, за която младоженците не могат да скрият разочарованието си още в момента на подаряването.   

Винаги сме се стремили не само да предлагаме по-добро качество на живот чрез всички марки и продукти в Bed Bath & Table, но и да осигуряваме на нашите клиенти една качествена консултантска услуга. Хората не са длъжни да различават обикновения порцелан от костния; или да знаят защо едно хавлиено изделие е в пъти по-добро друго. Наше задължение е да им обясним и по този начин да им гарантираме удовлетворение от покупката. – каза Юлия Спасова, създател на концепцията Bed Bath & Table. „Сватбен лист е още една услуга, която вярваме, че ще подобри качеството на живот на младоженците и ще им донесе само удовлетворение от разопаковането на подаръците в деня след сватбата.“ – сподели още тя.

САЩ е родината, в която се ражда традицията младоженците да помагат на гостите си в избора на подаръци, и така през далечната 1924г. американски предприемач предлага за първи път тази услуга като включва в списъка китайски порцелан, сребърни прибори и кристал. Иновативната му идея бързо е взаимствана от други магазини и към днешна дата няма как да присъствате на сватба отвъд океана, на която към поканата да не е прикачен списък с подаръците, които домакините ви биха желали да получат.

снимка: PR

Bed Bath & Table е мултибранд магазин, в който са представени световни марки – символ на доброто качество на живот. Дисплеите представят Villeroy & Boch, Zwilling, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, Dormia, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.

Магазинът се намира в Парадайс Център на етаж -1.