Производителност със стил: MMD разкрива новата серия монитори Philips E1 - #allistrend #allistrend

Производителност със стил: MMD разкрива новата серия монитори Philips E1

Амстердам, 1-ви август, 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на линията монитори Philips E1 Line. Впечатляваща отвътре и отвън, тази нови фамилия монитори комбинира елегантен дизайн и иновативни функции, за да гарантира изключително потребителско преживяване в дома или на работното място. Изградена от осем модела, линията Philips E1 предлага избор от 24”, 27” и 32” дисплея с резолюция Full HD, Quad HD или 4K UHD. С голям набор от иновативни, високопроизводителни функции като Adaptive Sync/AMD FreeSync, LowBlue Mode, Flicker Free technology, и DisplayPort свързаност, Philips E1 осигуряват по-продуктивен и по-удовлетворяващ подход към всеки проект – личен или професионален.

Мониторите Philips E1 имат стил

Шикозни и елегантни, мониторите Philips E1 са проектирани перфектно да допълнят съвременните домове и работни места. Извитите модели (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA, 322E1C, 325E1C и 328E1CA) са с тънък екран с дебелина едва 8,9 мм по външния си край и дълбока извивка с радиус 1500 мм за по-поглъщащо преживяване. Тези монитори включват и удобна стойка, която не само изглежда чудесно, но и предлага вградена възможност за прибиране на кабелите, за да запази прегледния вид на бюрото. Плоските екрани (245E1S и 275E1S) предлага IPS LED wide view технология за изключително широки зрителни ъгли в допълнение на кристалните изображения и точните цветове.

Philips E1 предлагат визуално пиршество

Мониторите Philips E1 постигат зашеметяващи цветове чрез използването на множество иновативни технологии. Моделите с Full HD резолюция (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA и 322E1C) осигуряват живо и реалистично качество на картината, а моделите с Quad HD резолюция (245E1S, 275E1S и 325E1C) предлагат CrystalClear изображения, които виртуално се отделят от екрана, докато моделът с UltraClear 4K UHD технология (328E1CA) постига върхова прецизност и е идеален за използване в приложения за CAD, 3D графика и навсякъде, където детайлите са от съществено значение. Няколко модела (245E1S, 325E1C и 328E1CA) включат също технологията Ultra Wide-Color за широк цветови спектър и по-реалистично представяне, докато цялата гама E1 предлага наситено черно, благодарение на SmartContrast. Всички модели постигат плавна и лишена от артефакти картина с технологията Adaptive Sync/AMD FreeSync и новата геймърска иновация на Philips – SmartImage режим с бърз достъп до OSD менюто за подобряване на геймърското преживяване.

Мониторите Philips E1 са изградени около потребителя

Независимо дали вкъщи или на работа, съвременните потребители са гъвкави и опитни в многозадачната работа и това е още една причина да заобичат линията Philips E1. Проектирани да посрещнат последните стандарти по отношение на свързаността, тези монитори предлагат множество удобни функции. В зависимост от модела, те включват VGA, HDMI, DisplayPort интерфейси, вградени стерео говорители за мултимедия и др. Освен това, мониторите Philips E1 включват решения за оптимален комфорт дори след дълги часове на употреба. LowBlue режимът намалява вредната синя светлина, а технологията Flicker-Free регулира яркостта и премахва досадното трептене за по-комфортно и приятно зрително преживяване. Регулиращата се стойка може да бъде накланяна в диапазон -5/20° до точния желан ъгъл, при което се намалява напрежението във врата и гърба.

Мониторите Philips E1 са отговорни към околната среда

Линията Philips E1 щади околната среда. Напълно изключващи вредни субстанции като олово и живак, тези монитори са RoHS-съвместими и използват 100% рециклиран опаковъчен материал. Някои модели притежават и сертификат Energy Star 7.0.

Цените и наличността на стилните, поглъщащи и богати на функции монитори Philips E1 можете да видите в таблицата. За повече информация, моля посетете уебсайта на Philips или следете Philips Monitors във Facebook, Twitter или Instagram.

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. Чрез своята мрежа от локални търговски екипи MMD работи с всички основни IT дистрибутори и риселъри.
http://www.mmd-p.com

Публикацията Производителност със стил: MMD разкрива новата серия монитори Philips E1 се появи първо на МИКА: Музика и лайфстайл.