По-висока ли е цената за наемане на кола в столицата? - #allistrend #allistrend

По-висока ли е цената за наемане на кола в столицата?

Лошо явление е, че през последните години България се раздели на две части – столица и провинция. Няма как да бъде скрит фактът, обаче, че наистина нещата в София стоят доста по-различно, отколкото в останалите областни градове.

Главната причина за това е, че хората, работещи в София вземат понякога в пъти по-високи месечни възнаграждения спрямо колеги от същия бранш, но намиращи се в провинциалната част на страната. Това прави въпросът дали е по-висока цената за наемане на автомобил в столицата съвсем резонен.

Отговорът зависи от вас

Ако се доверите на фирма като SpeedyCars.eu, то тогава няма да имате проблеми с достъпността на наетия автомобил, но както във всеки бранш, в този с рент-а-кар услугите също има не толкова почтени хора. Коректността е рядкост в бранша и затова препоръчваме да не се доверявате с лека ръка на непроверени фирми, от които нямате големи впечатления.

Общо взето, формират се три основни съвета, които ще ви помогнат да стигнете до възможно по-ниска цена за наемане на автомобил. Това, че го правите в столицата няма да бъде голям фактор.

Съвет #1: Изберете конкретни марка и модел на автомобила

Това е основополагащо, за да си гарантирате лично спокойствие от това, че знаете точно какво искате. Нещо повече – това ще ви даде страшно много конкретика в търсенето на цена за точно това, което ви интересува.

С избора на точни марка и модел, вие вече сте свършили 50% от нужното, което зависи от вас. Сега остава само да се свържете с рент-а-кар фирма като SpeedyCars.eu, което ще ви гарантира най-достъпна цена в столицата и така ще успеете да спестите повече пари, които да вложите в прекарването на перфектната почивка, например.

Съвет #2: Предварително определете точния си бюджет

Много по-лесно става всичко, когато човек знае собствените си възможности и е напълно наясно с това до какво ниво може да скочи. Ако трябва да сме 100% точни, то изпълнението на тази стъпка може би е основополагаща, за да може по-лесно да отметнете и втората.

Няма как да се подмине фактът, че в столицата цените са малко по-високи, но това не е нещо фатално ако наистина сте решили, че ще заложите на най-практичния вариант по време на тазгодишната почивка. Понякога дори марката и модела да са от висок клас, цената може да бъде доста под предварително уточнения бюджет заради ниския клас екстри, с които е снабден автомобилът.

Съвет #3: Отделете достатъчно дълго време, в което да потърсите най-добрата цена

Интернет е пълен с всякакви „превъзходни“ оферти, от които най-добре е да се пазите. По-ниската цена за наемане на автомобил сега, съвсем спокойно би се превърнала в кошмарна цифра после.

Както се спомена в началото, в бранша с рент-а-кар услуги присъстват всякакви „играчи“, които само чакат да проявите капка невнимание и да изкарат дивиденти от това. Бъдете бдителни и не се хвърляйте като удавници за сламка още на първата оферта.