Онлайн комедийно шоу от “ШиЗи Импро Театър” на живо на 8 май - #allistrend #allistrend

Онлайн комедийно шоу от “ШиЗи Импро Театър” на живо на 8 май

снимка: ПР

Единственото онлайн шоу, създавано на живо, с теми, подадени от публиката, а всеки от актьорите е в собствения си дом

На 8 май (петък) от 20 ч. на фейсбук страницата на ШиЗи Про ще се излъчи създавано на живо онлайн импровизационно комедийно шоу. Всеки от участващите актьори е в своя дом, но благодарение на технологиите и своя талант, те отново ще забавляват почитателите на импровизационния театър.

Импровизирането ни учи да гледаме винаги от добрата страна на нещата и да откриваме забавление, вдъхновение и очарование навсякъде около нас. С помощта на “ШиЗи Импро Театър” всеки зрител на онлайн шоуто ще усети свежата енергия на позитивното и спонтанно забавление.

За всяка от игрите, които актьорите разиграват, зрителите подават място на действието, имена на героите, техни характеристики и чувства. Основното предизвикателство пред актьорите в настоящата ситуация е, че не са заедно на сцената, но те успяват да преодолеят тази трудност с помощта на софтуер за видео разговори, оставайки верни на импровизационните принципи. Креативността им остава ненадмината и дори включват в шоуто реквизити и елементи на костюми, налични в техния дом.

Зрителите могат да очакват много изненади и много смях.

Ще участват актьорите Евелина Васева, Елеонора Топалова, Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Симона Димитрова, Яна Огнянова и Илиан Илков.

Представлението може да се гледа безплатно, като ако имате желание и възможност, можете да подкрепите актьорите, купувайки билет от тук

За предстоящи шоута и други събития от “ШиЗи Импро Театър” следете https://www.shizi.bg/.

Златин Цветков, снимка: ПР

“ШиЗи Импро Театър” е театрална платформа, основана от Златин Цветков през 2013 г.

Вече 7 години прилага и усъвършенства най-новите световни практики в своите импровизационни шоута на театралната сцена в София.

Състои се от:

  • „ШиЗи Про“ – трупа професионални актьори;
  • „ШиЗи ХаОс“ – тренировъчен център за непрофесионалисти;
  • „ШиЗи Импро Клуб“ – комедиен клуб с бар в центъра на София;
  • „ШиЗи Бизнес“ – корпоративни решения и творчески тренинги.

Преди въведеното извънредно положение в страната във връзка с превенция на разпространението на Covid – 19 професионалната трупа играеше всяка седмица в камерната зала на Открита сцена „Сълза и смях“.

Постоянният репертоар се състои от 4 представления:

  • „Кажи си Думата“ – Американски стил импровизация в две части;
  • „ШиЗи Шекспир“ – импровизирана пиеса в стила, темите и езика на У.Шекспир;
  • „До-Ре-Ми ШиЗи“ – импровизиран мюзикъл в две действия;
  • „Комедийно Отплесване“ – спонтанни скечове със специален гост.

Трупата се състои от актьорите: Златин Цветков, Илиан Илков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Яна Маринова, Елеонора Топалова, Симона Димитрова, Деян Михайлов.

„ШиЗи Импро Театър“ организира и ежегоден Международен импро фестивал през месец септември, в който гостуват над 100 импровизатори от цял свят.

Импровизирането е начин на живот и адаптивността е неговата основна същност. Затова след преминаване на първоначалната изненада от затварянето на всички театрални сцени в средата на март, екипът на “ШиЗи Импро Театър” започва да адаптира репетиционен процес, шоу програма, курсове и преминава към онлайн формати на своята дейност.