"Огненият пръстен: Революция" - Революцията за спасението на земята едва сега започва - #allistrend #allistrend

„Огненият пръстен: Революция“ – Революцията за спасението на земята едва сега започва

Огненият пръстен: Революция е продължение на епичния фантастичен екшън хит на Гийермо дел Торо Огненият пръстен, в който Земята е нападната от гигантски чудовища, познати като Кайджу. За да успее да се противопостави на жестоките атаки и в отчаян опит да оцелее, човечеството с общи усилия създава огромни роботи, наречени Йегъри, които се превръщат в единствената възможност за спасение. Хората жертват много и в крайна сметка печелят битката, но войната, която всички мислят за приключена, едва сега започва.

Десет години след Битката за Портала извънземните нашественици се завръщат по-силни от всякога и единствените, които могат да спрат Апокалипсиса, са Йегърите, които са се превърнали в най-могъщия проект за отбрана в човешката история. Джон Бойега (Междузвездни войни: Последните джедаи) в ролята на Джейк Пентакост – сина на героя на Идрис Елба от първия филм – застава начело на защитата и вдъхновява цяло едно ново поколение да се присъедини към програмата и да се нареди сред най-големите герои в историята на човечеството.

Режисьор на Огненият пръстен: Революция е Стивън С. ДеНайт (Daredevil), който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин, Кира Снайдър. В ролите, освен Джон Бойега, са Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спени и др.

Огненият пръстен: Революция идва в кината на 3D на 23 март 2018 г.