Огнена „Маргарита“ подлюти цяла България - #allistrend #allistrend

Огнена „Маргарита“ подлюти цяла България

Освен месец на любовта, тази година февруари беше и най-лютият в страната. Играта на „руска рулетка“ прие съвсем неочакван забавен облик, след като стотици българи се включиха в „Pizza Roulette“ на един от най-големите доставчици на храна по домовете и офисите у нас BGmenu.

Играта на „пица рулетка“ включва специална пица Маргарита, в която едно от парчетата е подправено с най-най-най-лютия сос на Chilli Hills – огнена изненада за небцето. „Горещото оръжие“ можеше да поръча всеки от топ три пица ресторанти в София, Варна и Пловдив.

Лео Бианки, снимка: ПР

„Жертви“ на вкусната пица рулетка станаха не само потребители на BGmenu, но също известни личности, рекламни агенции, партньори на лидерът в доставките на храна, медийни редакции и блогъри.

„Да уцелиш лютото парче от първия път… По-люто не бях яла!“, сподели през сълзи ТВ водещата Константина Живова. Блогърката Диляна Табакова допълни в нейния канал, че „една хапка те държи цели 3 часа“. На пица рулетка рискуваха още Дивна, Venzy, Михаела Филева, Гери Турийска, View Sofia, Fashion Days и др., споделяйки снимки и видеа в своите Facebook и Instagram профили.

Най-активен в инициативата се оказа Лео Бианки, в чиято пицария Leo’s Pizza & Trattoria се забъркваха някои от лютите парчета. Той покани група СкандаУ на пица рулетка, а Коко и Лъчо записаха реакциите си от 10/10 лютия сос във видео с над 32 000 гледания в YouTube. Rudi, Duli, Muden i Kukusheff от RDMK пък се вдъхновиха от огненото предизвикателство и дори направиха кавър на песента си „Запали“ с близо 16 000 гледания, също подлютени от рулетката.

Лео и СкандаУ, снимка: PR

BGmenu организира кампанията Pizza Roulette Margherita за първи път, но предвид интереса, който привлече, се очаква още не едно небце да падне „жертва“ на вкусните пици в близко бъдеще. Останалите пица ресторанти, които се включиха в инициативата в рамките на месец, бяха Уго, Годзила, Pizza Amici, Picantino Pizza в София, Варна и Пловдив.