Номинираният за „Еми“ сериал „20 минути“ с премиера в България - #allistrend #allistrend

Номинираният за „Еми“ сериал „20 минути“ с премиера в България

Хитовият турски сериал „20 минути“, номиниран за престижните награди „Еми“, дебютира в България по Timeless Drama Channel (TDC). Уникалният глобален канал наскоро стартира у нас и е достъпен в мрежата на Булсатком. „20 минути“ ще предложи на зрителите история, изпълнена с драматични обрати, любовни емоции и безкрайни битки между доброто и злото. Популярният сериал ще срещне зрителите с някои от най-известните турски актьори – Туба Бююкюстюн и Илкер Аксум, и ще се излъчва всеки ден по TDC от 06:50 ч., 10:55 ч., 15:00 ч., 19:05 ч. и 23:15 ч., по канал 444 за IPTV и DTH HD клиентите на Булсатком и канал 16 за DTH SD клиентите на оператора. 

Драматичният сериал „20 минути“ ще заплени аудиторията с вълнуващия си сюжет и неочаквани обрати. Продукцията разказва историята на милия, добре образован учител по история Али и неговата съпруга Мелек, които заедно управляват пекарна. Само за миг целият им живот се променя – Мелек е арестувана и обвинена в опит за убийство. Али е изправен през нелеката задача да спаси своята любима, да защити семейството и да върне стария си живот обратно. Сюжетът на сериала е вдъхновен от американския филм „Следващите три дни“ с участието на Ръсел Кроу, но се различава в някои ключови за историята моменти.

Завладяващата любовна история на Али и Мелек е само една от многото вълнуващи премиери, които ще се излъчват по TDC – единствения по рода си телевизионен канал, посветен изцяло на турски драматични сериали. Каналът се развива изключително динамично, към момента се гледа от над 5 милиона домакинства в световен мащаб и е особено популярен в Централна и Източна Европа, Балканите и Близкия Изток. TDC е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 40 телевизионни канала на 6 континента.