Ново "à la Carte" меню на борда на Air France - #allistrend #allistrend

Ново „à la Carte“ меню на борда на Air France

снимка: ПР

От април 2017 г., пътниците на Air France ще се наслаждават на ново „à la Carte“ меню, което ще се предлага на  полетите на дълги разстояния в икономичната и Premium икономична класи.

При заминаване от Париж* се предлагат четири нови менюта:

– Меню „Жан Амбер“ – създадено от шеф-готвача Жан Амбер, победител в телевизионното шоу „Топ готвач“ през 2012 г. Той създава разнообразие от определени ястия специално за Air France.

– Меню „Lenôtre“ – създадено специално за Air France от главните готвачи на известните ресторанти Lenôtre. Творчески и изискан подход към елегантно меню, което ще зарадва най-взискателните вкусове.

– Меню „Традиция“ – дава възможност за наслада на известното френско кулинарно наследство. Множество френски продукти, които ще зарадват вкусовите рецептори на всички гастрономи.

– Меню „Океан“ предлага оригинални и натурални ястия от пресни и вкусни продукти, за истинска  наслада от вкуса на морето на борда на самолета.

* Предлага се на всички полети на дълги разстояния, тръгващи от Париж-Шарл де Гол и Париж-Орли, на които се сервира топла храна, с изключение на полетите до Аман, Бангалор, Бомбай, Дамаск и Делхи.