Неон в косите - ултрамодерният дрескод - #allistrend #allistrend

Неон в косите – ултрамодерният дрескод

Постигането на зрелищния ефект „слънце в косите“ дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще бъдат демонстрирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив. Мистерията около този физически феномен, при който прическите буквално греят на тъмно, разбулват създателите на серията „rEvolution Neon“ от компанията „Alfaparf“-Милано. Официалната презентация за България на единствения в света продукт за подобно оцветяване на коса ще се състои на специално „Неоново парти“ на 31 март от 19 часа в клуб „Галакси“. „С това продължаваме традицията на вечерните събития, съпътстващи откриването на Италианския фестивал. Неговото 26-о издание е от 31 март до 2 април включително в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив“, обявиха организаторите от „Christian of Roma“.

7 са неоновите цветове, включени в серията с бои за коса „rEvolution Neon“. Имената на багрите са електриково червено, атомик жълто, динамично оранжево, шокиращо зелено, лудо синьо, ексцентрично розово и секси лилаво. На обикновена светлина боядисаните с тях коси изглеждат без промяна. Истинското забавление обаче настъпва на тъмно, когато към прическите бъдат насочени UV-лъчи или т. нар. „бяла“ светлина. Тогава косите засияват в характерните ярки флуоресцентни нюанси, обясняват специалистите.

Интересът към неоновите цветове за коса далеч изпреварва появата им на пазара, твърдят експертите. Продуктът вече е хит и освен от почитателите на клубни партита, се очаква с нетърпение и от шоубизнеса и нощните заведения, където ще се превърне в ултрамодерен дрескод. Заявки за иновативната разработка има от няколко елитни обекта в страната, сред които и най-голямата дискотека на Балканите – „Галакси“ в Пловдив, за обновяване на визията на персонал и танцьори със светещи в тъмното коси, обясниха ексклузивните представители от „Christian of Roma“.

Неоново шоу на топстилиста от „Alfaparf“ Джени Даурия ще бъде официалната премиера за България на този тип бои в клуб „Галакси“. Заедно с екипа си той ще представи колекция от прически в 7-те екстравагантни цвята, предназначени за дискотечни забавления и за сценични изяви. Водещ „Неоновото парти“ ще бъде светският ас Евгени Минчев. Певецът Любо Киров ще забавлява гостите с хитовете си и кавъри на култови парчета. „Неоновото парти“ е приемственик на успешното „Red Party“, което се проведе миналата пролет, припомнят организаторите. Анонс за презентацията в Пловдив на авангардните цветове от серията на „Alfaparf“ представляваше и ревюто с 23 красавици по време на Бала на топмоделите, организиран от Евгени Минчев на 25 февруари в столичния клуб „Планет“.

За широката аудитория неоновата серия ще бъде представена и на подиума в Палата 2 на Италианския фестивал на красотата и прическата, уточниха организаторите.

Новия брой и честването на 1 година от старта си ще отбележи по време на „Неоновото парти“ специализираното списание за фризьорство „You България“. Луксозното книжно тяло, което излиза 2 пъти годишно, ще бъде представено от италианския издател Марко Петрели.

Спазването на традицията за провеждането на вечерни събития, съпътстващи форума, превръща неговия формат в 4-d. Пространствените координати на тези четири измерения са подиума в Палата 2, щандовете с презентациите, конферентните зали със семинарите и партитата, обявиха от „Christian of Roma“. Освен петъчния купон с неоновото шоу, тази година организаторите на Италианския фестивал на красотата и прическата подготвят и „Балканско парти“ с комика Краси Радков и тромпетиста от „Ку-ку Бенд“ Йордан Йончев-Гъмзата в събота, 1 април, в ресторант „Ловен парк“. Стремежът ни е в богатата програма на грандиозния спектакъл на красотата ежегодно да присъстват както топстилистите от света и от България, така и обичани и утвърдени имена от шоубизнеса, модата и изкуството, заявиха организаторите на Италианския фестивал.