Мила Роберт посреща с „Всичко рязко светва“ - #allistrend #allistrend

Мила Роберт посреща с „Всичко рязко светва“

снимка: ПР

Певицата Мила Роберт реши да отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен, която е първия сингъл от нейния предстоящ дебютен албум „Еготрип“.

„Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така – бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата.„ – обобщава Мила.

„Песента „Всичко рязко светва“ е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек.“ – продължава певицата.

Видеото към песента е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой „любим“ във видеото Мила решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов.
Относно снимачния процес Мила споделя :

„Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект до сега.„

Песента е по текст и музика на Мила Роберт, а аранжимента е дело на Явор Карагитлиев – Jazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро Пеев – Jawpains, а оператор е набиращия все по-голяма популярност фотограф Иван Христов.
Премиерата на албума „Еготрип” бе обявена за месец май, но предвид настоящата ситуация се отлага за есента на 2020 година.