Любими песни с „Маргаритка“ и най-забавните полезни книжки - #allistrend #allistrend

Любими песни с „Маргаритка“ и най-забавните полезни книжки

снимка: ПР

Обичаните герои от поредицата „Полезни навици” се превърнаха във верни съучастници в щурото караоке.

„Патешкият танц”, „Мила моя мамо” и „Макарена” бяха само някои от песните, които огласиха „Кино Кабана” на 13 септември малко след 17:00 ч. Защото след повече от 6 месеца отсъствие и в навечерието на първия учебен ден десетки деца и родители се включиха в любимото и забавно „Караоке с Маргаритка”!

Мими, Биби, Бухалче, Маргаритка и най-веселият водещ Тоци бяха специални гости на събитието, за да напомнят, че на пръв поглед досадни за децата занимания като миенето на ръцете и храненето всъщност могат да бъдат незабравими приключения.

А всяко смело начинание става по-лесно с песен! И с книга в ръка!

На сцената на столичното заведение се появиха и създателите на проекта „Маргаритка” – Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска, Илия Деведжиев и Веселка Велинова, както и Захари Карабашлиев и Темз Арабаджиева от издателство „Сиела”. Всички те представиха книжките от поредицата „Маргаритка и полезните навици”.

След това сцената беше за истинските звезди на вечерта – децата. Заедно с любимите си герои те пяха, танцуваха заедно с родителите си и най-вече доказаха, че никога не е рано да се превърнеш в герой. Дори ако това означава, че трябва да се изправиш сам срещу Сапуненото чудовище или пипалата на броколите.

Нашето смело караоке не би било възможно без подкрепата на „Комсед” и „Кино Кабана”, които се превърнаха в безстрашни рицари на детското въображение!

От 2016 г. досега сутрините на хиляди български деца започват с гласовете на най-популярните звезди на нашето време в песничките на „Маргаритка“. А с песен дори научаването на елементарни навици се превръща в забавна игра!

„Маргаритка и чистите ръце“,  „Маргаритка и вкусната храна“ и Мими и Биби отиват на мореот Илия Деведжиев и  цветните и шарени илюстрации от Веселка Велинова са първите три книжки от поредицата „Полезни навици”, в които на пръв поглед досадни за децата занимания като миенето на ръцете и храненето се превръщат в незабравими и вълнуващи приключения. С Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето по забавен начин и през вълшебни приказни истории най-малките научават по-лесно елементарните навици и как да бъдат учтиви и отговорни към себе си и другите.

Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца.

Очаквайте до края на септември и четвъртата книжка от поредицата – „Маргаритка и чистите зъбки”!