Кърт Ръсел щурмува новият трейлър на Пазители на Галактиката Vol. 2 - #allistrend #allistrend

Кърт Ръсел щурмува новият трейлър на Пазители на Галактиката Vol. 2

Всеки може да спаси Галактиката веднъж, но колко са смелчаците или безразсъдните, които ще дръзнат да го направят два пъти? Бандата неудачници, с която се запознахме през лятото на 2014 г., се завръща през май и този път броят им се увеличава. С новия трейлър на Пазители на Галактиката Vol.2  най-накрая разкриваме и ролята на едно култово лице на Холивуд – Кърт Ръсел (Нещото, Големи неприятности в Малкия Китай, Бързи и яростни 7), който влиза в мегапродукцията на Марвел.

Новите кадри отново ни показват причудливото „семейство“ на Пазителите, в което ще видим завръщащите се Питър Куил, познат в Галактиката като Звездния повелител (Крис Прат), Гамора (Зоуи Салдана), Дракс Унищожителя (Дейв Батиста), енота Ракетата (озвучен от Брадли Купър) и, разбира се, любимецът на целия свят – Бебе Грут (с гласа на Вин Дизел). За да им ударят по едно рамо в спасяването на Галактиката, този път към тях се присъединяват Небула (Карен Гилан), Мантис (Пом Клементиеф) и Йонду (Робърт Рукър).

В новия трейлър на Пазители на Галактиката Vol.2 разбираме и още как в разпасаната дружина се вписва една от легендите на Холивуд – Кърт Ръсел. В първия филм видяхме историята на Питър Куил и как той е попаднал сред най-големите мошеници в Галактиката. Майка му умира на Земята, когато той е много малък, и Питър е приютен от шайка бандити. Време е обаче да научим какво се е случило с бащата на Звездния повелител. Въпросите, които само се загатваха в първата част: кой е бащата на Питър, на коя страна в борбата за Галактиката стои той, ще помогне ли на Пазителите или точно обратното – ще се опита да им попречи да спасят Галактиката отново?

Отговорa на всичките ни въпроси ще даде Пазители на Галактиката Vol. 2 в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 5 май.