Кортни Кокс, Линдзи Вон и Шакил О'Нийл в третия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“ - #allistrend #allistrend

Кортни Кокс, Линдзи Вон и Шакил О’Нийл в третия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“

Известните личности са свикнали с лъскав живот и удобства в 5-звездни хотели, но не и да са в компанията на авантюриста Беър Грилс. В новия 3-ти сезон на поредицата „В дивата пустош с Беър Грилс“ топ знаменитости достигат предела на възможностите си от 27-и март, понеделник, от 20:00 ч. по Discovery Channel.
 
В епизодите ще видим звездата от сериала „Приятели“ Кортни Кокс, която ще приеме предизвикателството на живота си, присъединявайки се към експерта по оцеляване Беър за 48-часово екстремно преживяване край планините на Ирландия.
 
Други големи имена от световния шоубизнес, които ще преживеят драматични изпитания заедно с Беър Грилс, са Ник Джонас, Джулиан Хоу Линдзи Вон, Шакил О’Нийл, Мел Би и Ванеса Хъджинс. От острите морски скали на средиземноморския остров Корсика до южноамериканската савана и планините Адирондак, безстрашните участници ще се срещнат лице в лице най-големите си страхове. Те ще трябва да се справят с изключително екстремни ситуации – от скачане с парашут до скално катерене сред едни от най-негостоприемните места в света.
Във всеки епизод от новия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“ експертът по оцеляване ще тества възможностите на различна знаменитост. Пътувайки до някои от най-отдалечените локации, всеки един от тези утвърдени актьори, музиканти и атлети ще се сблъска с не само с лоши природни условия в рамките на 48 часа, но и с някои от най-големите си страхове.
Ще успеят ли звездите да се справят с екстремните предизвикателства на Беър Грилс? Проследете борбата на участниците с природата и собственото им психическо и физическо състояние от 27 март по Discovery Channel.