Клиентите на Air France вече могат да получат бордната си карта във Facebook Messenger! - #allistrend #allistrend

Клиентите на Air France вече могат да получат бордната си карта във Facebook Messenger!

В центъра на стратегията на Air France и KLM са клиентите, 65 % от които са в социалните мрежи и със сигурност са във Facebook Messenger! С повече от 1,2 млрд. активни потребители по целия свят, Facebook Messenger е най-голямата платформа за разговори. Air France има повече от 6,5 милиона фена във Facebook.

Клиентите на Air France вече могат да получат бордната си карта във Facebook Messenger. Скоро те ще могат да получават на Messenger  и друга полезна информация за своето пътуване: потвърждение на резервацията и задържане на резервацията, напомняне за регистрация и уведомления за полета в реално време. Основните предимства за потребителите е, че имат всички документи и полетна информация на едно място, конфиденциалност, бързина, простота, няма нужда от изтегляне на специално приложение, за получаване на информация и документите за пътуване.

Първоначално KLM и Air France бяха единствените авиокомпании в света, които предлагаха тази иновация на своите клиенти! Сега в Messenger, повече от 110 консултанти отговорят на клиентите 24/7 на френски и английски, и 7/7 на немски, испански, италиански, португалски, корейски, китайски и японски.