„Каквото се случи в рая…“ от Елин Хилдебранд - #allistrend #allistrend

„Каквото се случи в рая…“ от Елин Хилдебранд

Интригите на големите пари се заплитат отново в „Каквото се случи в рая…“, продължението на разказа за тропическата идилия „Зима в рая“ от Елин Хилдебранд.

На български излезе втората книга от бестселъровата трилогия „Рай“ на Елин Хилдебранд„Каквото се случи в рая…“. След като ни запозна с борбената Айрийн Стийл и неустоимия свят на богаташите от остров Сейнт Джон в първата си книга, „Зима в рая“, Елин Хилдебранд се завръща отново на малкото парче земя, където лятото е вечно.

Буря приближава от морето. А на брега пред Айрийн стои човекът, когото тя най-много иска да види – съпругът ѝ, загинал в катастрофа с хеликоптер. На тропически остров, на който дори не би трябвало да бъде, където се оказва, че е пазил в тайна цял един друг живот. Луксозна вила на милионер, връзка с красиво местно момиче, дете… Айрийн има толкова много въпроси, които остават без отговор – и най-вече колко добре наистина можеш да познаваш някого?

Разбира се, това е само сън. И тя, и двамата ѝ синове са оставили Сейнт Джон зад гърба си и са се върнали в реалността на сивото ежедневие. Обаче островът на блаженството продължава да звучи в сърцата им като повик на сирена. Там, където лятото продължава вечно, където животът е толкова различен от твърде познатите разочарования. Където щастието изглежда само на ръка разстояние.

Миналото обаче няма намерение да стои погребано задълго. А когато толкова много пари, емоция и страст са замесени, бурята вече няма да бъде само сън.

Каквото се случи в рая, невинаги остава в рая.

Нестандартното съчетание между криминална история и романс, което печели славата на Елин Хилдебранд по цял свят, ни разкрива неповторима семейна история, преплела съдбите на няколко герои в танц на идилията, красотата и вечните интриги на големите пари. „Каквото се случи в рая…“ е история, която да отнесем със себе си дълго след последната страница – в очакване на завършека на трилогията „Рай“.