ИЗЛЕЗ ОТ СЯНКАТА СИ, ВЛЕЗ В ХОЛА НА ШОУБИЗНЕСА - #allistrend #allistrend

ИЗЛЕЗ ОТ СЯНКАТА СИ, ВЛЕЗ В ХОЛА НА ШОУБИЗНЕСА

В разгара  на лятото и парещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор,  club Anno Domini и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Обзор-2019. 

  Ол инклузив емоцията  е предвидена за  9-и август, петък  в две части. Първата е от 15 часа на Южния обзорски плаж пред  Куба бийч бар, и втора, финална част от 23.00 часа   в лятната Катедрала на нощния живот на Обзор-клуб Анно Домини.

  Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор- Христо Янев  

 В шоуто през деня на плажа ще има и ефектна демонстрация на колоездачния клуб от Обзор. Байкърите от китния черноморски курорт са истинска гордост с националните си успехи за своите съграждани.

 Мис и мистър Топ лица на  Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на туристическия град вече 21 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   „разходка на модни закачалки“. 

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден фонд. 

 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на  

9 август, петък, от 15,00 часа на Южния обзорски плаж пред Куба бийч бар. Финалът в 23,00 часа в Анно Домини ще е зашеметяващ! 

 Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Обзор-2019  е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“  Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“ . 

За поредна година Основен медия и лайф стайл партньор на конкурса е Наско Лазаров и Profile international.