Излезе “Наръчникът на едно брато” - #allistrend #allistrend

Излезе “Наръчникът на едно брато”

“Наръчникът на едно брато” е неприличен учебник от 350 страници, създаден от авторите на най-бързо развиващия се и посещаван мъжки сайт у нас Brato.bg. Според вече прочелите го, това четиво може да докара инфаркт и на най-суровия литературен критик. Езикът е груб, хуморът – мъжки, а цензурата… липсва.

Наръчникът съдържа отговорите на есенциални въпроси от типа на: “Защо не бива да се връщаш при бившата?”, “Как да разпознаеш самотната жена?“, “Кои са колите, които всеки българин трябва да е карал?”, както и други аспекти от живия живот.

За разпространение на скандалната си книга, авторите създават специална интернет страница за поръчки: www.Brato.bg/kniga/. Обясняват причината за решението си с невъзможно големите проценти, които са им искали големите книжарници и издатели.

Представянето на “Наръчникът на едно брато” бе в типично балкански стил на 1 април в Playground на специално организираното парти, наречено Първоаприлски запой. Водещ бе страхотният Даниел Петканов, познат като Лудия репортер, който разказа случки с Цецки от личния си живот, някои от които впечатлиха дори познавачите на женската душа.

Гостите се превиваха от смях и с комеди шоуто на Георги Величков – JR, който се раздаде докрай. За музикалната култура се погрижиха Оgi*23 и DJ Атанас Монов – Насио, а една от изненадите на вечерта поднесе Цветомир Цонев – запален читател на сайта Brato.bg, който свири на гайда и с бийтбокс имитира как пали автобус “Чавдар” и движение на влак. Партито беше 18+, а братотата се забавляваха още с гейминг турнири по джаги, beer pong, както и предизвикателството на Емануел Июджи – The Fitness Chef.  

Повече за “Наръчникът на едно брато” може да научите тук: https://www.Brato.bg/kniga/