Зара Ларсън представя новия си албум - 'So Good' - #allistrend #allistrend

Зара Ларсън представя новия си албум – ‘So Good’

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Преди да стане сензация в САЩ с двата си хит сингъла: платиненият реге денс сингъл “Lush Life” и двойно платинената колаборация с MNEK в “Never Forget You“ – шведската поп певица Зара Ларсън вече е истинска звезда в Европа, благодарение на ЕР албумите (Introducing и Let Me Reintroduce Myself) и мултиплатинените сингли (“Uncover”, “Carry You Home” и “Rooftop” от албума „1“, излязъл през 2014г.). Зара Ларсън участва в успешния проект на Tinie Tempah – парчето “Girls Like” и записва вокалите в “This One’s for You” (официалната песен на Европейското първенство по футбол 2016), създадена от световно популярния DJ и продуцент Давид Гета.

Само за две години (след излизането на дебютния й албум „1“), кариерата на Зара Ларсън се разви стремглаво към световната сцена. Заедно с Давид Гета певицата беше част от церемониите за началото и финала на Европейското първенство ;  Зара Ларсън беше избрана от идола си – Бионсе – да открие концерта й в Лондон, част от световното турне на мегазвездата „Formation World Tour“. Шведката влезе и в престижния списък на списание Time за „30-те най-влиятелни тийн идола през 2016-та“ и се присъедини към „клуба на милиардера“ в платформата Spotify, след като регистрира над милиард слушания там. През есента на м.г. Зара Ларсън получи две отличия на европейските музикални награди на MTV (MTV ЕМА) в категориите на „Най-добър нов артист“ и „Най-добър шведски артист“. Изпълнителката беше номинирана и за видеонаградите на MTV VMA 2016 в категорията „Най-добър нов артист“. Зара Ларсън гостува във всяко едно рейтингово вечерно шоу в националния ефир на САЩ, което затвърди нейния успешен статус отвъд Атлантика.

На 17/03 излиза първият студиен албум на Зара Ларсън с международна премиера, озаглавен “So Good”. Албумът се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. “So Good” включва пилотния сингъл “Lush Life”, издаден през юни, 2015г. ; втория официален сингъл „Never Forget You“ в колаборацията с MNEK ; третия сингъл “Ain’t My Fault”, продуциран от MNEK и издаден през септември, 2016г. В албума влизат още песните “I Would Like” и актуалният едноимен сингъл на певицата – “So Good“ с участието на Ty Dolla $ign.

За предстоящия албум певицата споделя в интервю за сп. GQ: „Горда съм с всяка една песен в проекта и много се надявам, че So Good ще се превърне в супер успешен албум. Вече тръгнах по пътя, към който винаги съм се стремяла, но дори не съм се доближила до мястото, където искам да бъда. Искам да разпродавам стадиони за концертите си. Да издавам мултиплатинени албуми. Искам хората да се индентифицират с музиката ми и да я обичат. Искам големи неща. Имам огромни мечти и амбиции. Не се задоволявам с моментния успех, както в живота, така и в музиката. Не съм от хората, които ще се събудят една сутрин и ще кажат – постигнах достатъчно и сега ще бъда щастлива. Аз просто винаги искам повече и повече“.