Десет години Хелоуин с Yalta Club и специалното участние на Cadenza Vagabundos - #allistrend #allistrend

Десет години Хелоуин с Yalta Club и специалното участние на Cadenza Vagabundos

Скитническата банда на Luciano е специален гост на юбилейното Хелоуин парти в столичната Арена Армеец. Лина Роскин и Биляна Славейкова разкриват тъмната си страна в Instagram кампания за всички фенове

Най-голямото Хелоуин парти в България отбелязва десетата си годишнина с изживяването Vagabundos, декори без аналог и музиката на Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny в столичната зала Арена Армеец на 31 октомври. Творческият директор на събитието Илиян Дяков и резидентът на клуба Любо Урсини са част от дългогодишната традиция на Yalta Club още от самото начало и помнят много любопитни случки от изданията през годините.

Започнало с двестатина човека, две маски от Ку-Ку магазин и няколко тиквени фенери, хелоуинското парти на Yalta Club еволюира до мащабен ежегоден ескапизъм за хиляди маскирани фенове, които се забавляват сред декорите на мащабна продукция от десетки артисти и страхотна мултимедия. Започнахме го с идеята да добавим още един ден в програмата на клуба, споделя Дяков. Първото издание беше много скромно, но на следващата година бяхме по-подготвени – напълнихме клуба с изсъхнали дървета и листа по пода и преобразихме градината с надгробни плочи и бутафорни гробове. С годините, партито се развива неимоверно, което поражда и сериозни трудности. Според Урсини, логистиката, сцената, декорацията  и цялата визия на събитието е една от най-сложните, тъй като освен чисто технологичните детайли, има филмови и театрални декори, които трябва да са съчетани в едно цяло. А когато всичко трябва да се случи в рамките на 48 часа, няма място за грешки.

снимка: ПР

Изоставен лунапарк с работеща въртележка? Деветметрови кули за замъка на Дракула? Апокалиптична маянска пирамида? Кървави фонтани? Цялостната концепция на Илиян Дяков през годините не изключва и други стряскащи неща като демонични клоуни, които черпят гостите с карамелизирани скакалци. Замъкът на Дракула бе измазан с истинска мазилка от екип, реставриращ фасадите на София. Имаше и истински фонтан в центъра на градината. Всичко това само за една вечер заради идеята да поставим хората в максимално реалистична среда. Добре, че компаниите, с които работим са авантюристи като нас. Същото важи и за самите посетители. Илиян и Любо не могат да забравят онези луди клиенти, които идват и измерват вратите с рулетка, за да проверят дали ще могат да влязат с костюмите си. Или онази безумна и съвсем истинска линейка, която изведнъж спря пред клуба, свалиха окървавен човек на носилка, разбутаха цялата опашка, влязоха директно на дансинга без много обяснения и се разтанцуваха. Именно такива истории затвърждават хелоуинското парти на клуба като най-забавното събитие в София.

 Макар през годините да са гостували такива  гости като Mark Knight, Victor Calderonе, Paco Osuna и Zombie Boy, много хора пазят добри спомени именно от цялостното изживяване и често са искали повторение на някое от емблематичните събития през годините. Yalta Club обаче не обича да се повтаря, затова решава да ремиксира най-добрите изпълнители и елементи от досегашната история на своята хелоуинска институция с нещо невиждано. Десетото юбилейно издание обобщава най-доброто от изоставения Zombieland в Yalta Club и Freak Show-то в Интер Експо Център и го комбинираме с концепцията на Luciano и Cadenza Vagabundos. Те самите никога не са имали хелоунско парти в историята и пристигат с много сериозни декори от Мадрид.  

снимка: ПР

Десет дни преди Halloween X • Cadenza Vagabundos стартира и Instagram кампания, която разкрива тъмната страна на дузина популярни личности като актрисата Лина Роскин и модела София Маровска и дава възможност на потребителите да спечелят VIP билети за събитието и костюми от Биляна Славейкова, фотосесия от Даниела Йорданова, грим и коса от Иван Валериев и други. За да участвате, следете профилите на Yalta Club и отделните инфлуенсъри в Instagram през следващите дни.

#hallweenxcadenzavagabundos

#thenightnoonegoeshome

#halloweenxyaltaclub

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/226332114842093/

Повече за Cadenza Vagabundos: https://www.facebook.com/CadenzaVagabundos/

Повече за Yalta Club: https://www.yaltaclub.com/

Билетите за HALLOWEEN X • CADENZA VAGABUNDOS струват 40 лева (обикновен) и 80 лева (VIP) в мрежата на Eventim. Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.