„Въображаема реалност“, ново приключение от Станислава Айви - #allistrend #allistrend

„Въображаема реалност“, ново приключение от Станислава Айви

Новият приключенски роман на Станислава Айви ще ни поведе към една умопомрачителна реалност, в която властта на социалните медии расте безконтролно, докато телевизията постепенно губи влиянието си. Какви са невъобразимите последствия от това? Ще узнаем на 12 юни, когато книгата излиза от печат. А на 17 юни ви очакваме на официалната премиера в двора на Casa Libri!

„Въображаема реалност“ (изд. „Колибри“) е риалити формат, създаден, за да спаси бъдещето на телевизията и да върне към екрана зрителите, пренаситени от досадно повтарящото се съдържание. Екип от професионалисти решава да открие десетима участници от целия свят, които се намират в граничен момент от живота си, и да ги изпрати на малък самотен остров, забърквайки ги в многобройни ситуации, без те да знаят, че участват в телевизионна игра. Събитията обаче не се случват по сценарий и претърпяват неочакван обрат – особено след като излизат наяве неподозирани истини и се оказва, че не само екипът обитава острова. „Въображаема реалност“ е болезнено актуална история за високата цена на воайорското общество, за начина, по който хората се променят в екстремни ситуации, и за възможността да получиш втори шанс в живота.

Станислава Айви (Стаси Кара) е журналист, писател и режисьор, създател и водещ на телевизионното предаване „Като на кино“ в продължение на няколко години. Автор е на документалната книга „Като на кино“, в която са включени интервюта с големите имена във филмовата индустрия, както и на романите „Фалшът е начин на мислене“ и „Повикът на щастливата случайност“. В последните години работи върху документалната поредица Cinema Confidential и върху пълнометражната версия на дебютния си късометражен филм като режисьор I know what you did.

Премиерата на „Въображаема реалност“ ще се състои на 17 юни от 19:00 ч. в двора на Casa Libri в сърцето на София! Орлин Павлов ще чете откъси от книгата, Крис Захариев и авторката ще проведат специален quiz, а победителите, взели участие в него, ще получат прекрасни награди.