Водещият Тео взривява с онлайн НЕшоу - #allistrend #allistrend

Водещият Тео взривява с онлайн НЕшоу

Да говориш 120 минути пред камера на живо, без сценарии и да си гледан от стотици е предизвикателство, което приема водещият на редица звездни събития Теодор Тодоров – Тео в ново авторско онлайн предаване с името „НЕшоуто на Тео“.

Популярният водещ на редица бляскави събития, познат от сцената на Sofia Fashion Week, Мис България и малкият екран Теодор Тодоров – Тео, стартира свое онлайн предаване на живо, в което коментира по забавен начин темите от ежедневието и с голяма позитивна доза хумор доставя усмивки на стотици зрители през социалните мрежи.

„НЕшоуто на Тео“ е проект, родил се спонтанно след раговор на Теодор и приятели – предаване, в което зрителите на канала на Теодор и страницата на шоуто, могат напълно на живо да си говорят с него, да задават въпроси и да се поздравяват чрез пряка телефонна линия – нещо, което до сега не е правено в родния онлайн ефир. Теодор застава сам пред няколко камери и с помощта на DJ успява да радва хората, които го гледат като само последното издание на шоуто събра над 2 000 зрители, които имат възможност и да спечелят различни награди, като споделят видеото или се обаждат в ефир. Всички тези награди, тео успява да намери чрез приятели, които дават с цел и призив хората да си „останат у дома“ и да гледат позитивно на нещата, случващи се в страната в момента.

За свое студио, към момента предаването е избрало бутиков хотелски комплекс в град Хасково – „History“, като само за две предавания, без никаква реклама, зрителите заспиват Теодор със суперлативи, поздравления и запитвания за нетърпение за следващото издание.

Винаги забавен, керативен и добре познат от редица сцени, фирмени и частни партита, сватби Тео успява да имитира популярни личности с подръчни материали и декори, като досега е влизал импрозириано в ролята на Лили Иванова, Кичка Бодурова и певицата Шер. От следващият път, Тео мисли да започне да разговаря и да кани „вирутални“ гости в студиото на живо, които да запълнят програмата с интересни моменти. Идеята му е предаването „НЕшоуто на Тео“ да се превърне в една традицята, която да продължи да забавлява хората и да доставя усмивки на всички зирители.

Епизодите от предаването, може да гледате тук, както и в страницата на предаването във фейсбук „НЕшоуто на Тео“ на адрес: https://www.facebook.com/NeShowTeo/

Тео обещава още редица и много изненади в следващияте лайв-вкючвания на предаването, което прави с некомерсиална цел и главна такава: „да забавлява и усмива хората“.