Вижте тенденциите при бижутата за идния сезон - #allistrend #allistrend

Вижте тенденциите при бижутата за идния сезон

Есента е вече тук и бавно наближава краят на още една пъстра и запомняща се година. А заедно с това идват и модните ревюта на големите марки с тенденциите за пролет 2018. За всички, които очакват с нетърпение новостите в този стилен сегмент и искат да са в крак с новостите, българският онлайн магазин SEMANDO представи новите модни тенденции при бижутата за следващия сезон.

Гривни за крак

Все повече модни дизайнери залагат за следващия сезон на тези прекрасни и нежни бижута в новите си колекции. Те носят елегантност, нежност и шик и определено заслужават мястото си в света на модата. Гривните за крак почти не са експлоатирани от съвременните модни марки и затова анализаторите предричат, че предстои тепърва да се наслаждаваме на тези бижута и през следващите години.

Перли

Този и следващия сезон перлите са на почит. Виждаме ги в много от колекциите на големите дизайнери, под формата на обеци, колиета, гривни и всевъзможни други украшения. Те могат да направят всяка дама да изглежда ослепително и не случайно са любимо бижу на множество жени по света.

Изящни обеци – Statement earrings

Най-голямо разнообразие от тенденции има при обиците в следващия сезон. Обемни, покрити с много кристали, подобни на кралски бижута – колкото по-интересни, толкова по-запомнящи се са те. Могат да за незабравимата визия на всяка дама, подчертавайки нейния чар и стремеж към новостите.

Запомнящи се колиета

Чокърите все още се виждат по модните дефилета, но постепенно отстъпват място на по-интересни и пищни модели колиета. Смесицата на чокър с дълъг и тънък синджир е също много предпочитана комбинация от големите модни къщи за пролетта на 2018. Вълшебна комбинация, която може напълно да преобрази стила на дамите, добавяйки чар и загадъчност.

Кръгли обеци

Кръглите обеци са класически и много жени ги харесват, тъй като пасват добре на всички типове лица. Те са непретенциозно бижу, което лесно може да се съчетае с всеки тоалет. Макар и сравнително семпло, те са едно чудесно бижу, което винаги изглежда добре и стои прекрасно, поради което през следващия сезон очакваме да навлязат все повече в кутиите ни за бижута.

Висящи обеци с топчета

Кристални парти обеци или нежни златисти топчета – този тип бижута тепърва предстои да разкрият истинския си потенциал. Експериментирайте на воля с тях, смесвайте цветове и форми, защото те определено ще са на мода през следващата пролет и могат да се окажат от голямо значение за цялостната ви визия.

Обемни висящи обеци тип полилей

Обемни, кристални и осезаемо блестящи – тези обици привличат погледа веднага и са една от любимите ни тенденции за следващия сезон. Те красят жените, придават им неустоим, блестящ и модерен вид. Успяват не само да грабнат погледа, а и да провокират въображението.

Обеци по ухото – Earcuffs

Обеците, обгръщащи части от ухото и дори цялото, запазват челните места и за следващия сезон. Много дами се влюбиха в тази тенденция и затова тя продължава да властва с още по-пъстри и интересни модели. Дори и когато са сравнително семпли, тези прелестни обеци носят елегантност и създават визия, обгърната с вълшебство.

Различни обеци или обеци само на едното ухо

Тази тенденция не е за всеки, а единствено за по-ексцентричните от дами, които обичат да показват на хората, че не се страхуват да са различни. Тази тенденция определено ще ви накара да изпъкнете и да покажете своя собствен стил, като го подчертаете с уникалност и красота. Развихрете въображението си и завладейте всички погледи с тази впечатляваща тенденция за пролет 2018 година.