Американски продуценти ще споделят безплатно опит в България - #allistrend #allistrend

Американски продуценти ще споделят безплатно опит в България

На 27 юни ще се проведе отворен разговор с известни професионалисти от музикалната индустрия с името Inside the Music Industry. Виртуозът с китарата Кевин Трашър от Escape the Fate, който има зад гърба си две Грами награди и е свирил многократно пред 20 000 души, ще отговаря на въпроси за музика и бизнес. Феноменалният китарист на метъл групата Miss May I Джъстин Ауфдемкампе също се включва с отговори на въпроси за успешна кариера в музиката. Освен двамата китаристи, събитието ще започне с бизнес експерт в музикалните среди. Кени Росалес е виципрезидент на компанията Slumerican – музикален хип-хоп лейбъл, собственост на Yelawolf, който до миналата година имаше договор с Еминем. Гостите ще бъдат включени чрез видео връзка, която ще се излъчва на затворени врати.
Събитието е само с покани, но безплатно. Освен трите панела с гостите от Северна Америка, ще бъдат промотирани млади изпълнители, базирани в България. За да се включите в събитието трябва да изпратите имейл на [email protected], като обясните каква е връзката ви с музиката и да зададете въпрос към продуцентите. Поканите са лимитирани, но с приоритет ще получат покана студенти и млади музиканти.
Организатори на събитието са SlavConf. с партньорството на лондонската продуцентска къща UAC Management и луксозното споделено пространство Networking Premium.