„Справедливостта на Кара“ ексклузивно по Timeless Drama Channel - #allistrend #allistrend

„Справедливостта на Кара“ ексклузивно по Timeless Drama Channel

Зрителите на Timeless Drama Channel (TDC), първия световен турски драматичен канал, вече могат да се насладят на наградения за „Най-добър драматичен телевизионен сериал“ в 40-та поредица на наградите „Златна пеперуда“ – „Справедливостта на Кара“. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком и официално стартира преди броени дни. TDC предлага на зрителите селекция от популярни драматични сериали с едни от най-известните турски актьори – Четин Текиндор, Бергюзар Корел, Риза Кокаоглу и Кенан Имирзалиоглу – главния актьор в международно признатата продукция „Езел“. Гледайте по четири епизода на ден от сериала, разказващ историята на семейство Кара, в 09:15 ч., 13:20 ч., 17:25 ч., както и в 21:25 ч., по канал 444 за IPTV и DTH HD клиенти и канал 16 за DTH SD клиентите на Булсатком.

Драматичната телевизионна продукция „Справедливостта на Кара“ представя историята на семейство Кара, което е многоуважавано в района на работническата класа, в района, където живее. Целият им живот изведнъж се променя, когато бащата на Махир, Назиф Кара, е несправедливо обвинен в убийство и влиза в затвора. Семейството на Назиф се ужасява, когато осъзнава кой ще бъде съдията по делото – Феридже (Бергюзар Корел), която е амбициозна и безсърдечна адвокатка. Семейство Кара скоро разбира за жестоката корупция, която се случва задкулисно и всячески отказва да повярва, че Назиф е способен на такова престъпление. За да помогне на баща си, Махир (Кенан Имирзалъолу) решава да промени самоличността си и да влезе в света на правосъдието като Салих Ипек – адвокат, който е назначен да помага на съдия Феридже. Необятната и пълна с тайни история взема нов обрат, когато Махир и Феридже се влюбват.

Timeless Drama Channel e първия глобален канал, посветен изцяло на турските драма продукции. Каналът е част от мрежата на един от големите телевизионни оператори в страната – Булсатком, и е достъпен за всички абонати на компанията. TDC е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, управляваща 40 канала на 6 континента. В глобален мащаб TDC достига до над 5 милиона домакинства, като е изключително популярен в Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток.