Поли Генова с песен за Avon България - #allistrend #allistrend

Поли Генова с песен за Avon България

Поли Генова записа специална песен за Avon България. Парчето се казва „Споделяме едно сърце“. Автор на текста е Поли, която адаптира текста, запазвайки оригиналната музика и аранжимент. Беквокалите в песента са изпяти от група LaTiDa.

Песента отразява отношението на Avon към жените, вярата, че красотата е източник на сила и вдъхновение, а красивата жена е уверена и достатъчно силна да преследва мечтите си. Тя не се бори за независимост на всяка цена, осъзнава колко е важно самочувствието и вярва във взаимната подкрепа. „Споделяме едно сърце“ разказва на езика на изкуството и музиката мисията на Avon да дава на жените увереност да преследват своето щастие, успех и признание. Поли Генова с много емоция и позитивизъм предава посланието на близо 4 милиона жени в България, които всеки ден променят света със своята красота.

„Споделяме едно сърце“ е една много завладяваща песен. Текстът на парчето е вдъхновен от силата, с която жените променят света – чрез своята увереност, самочувствие и красота. Песента е специален поздрав към всички дами и се надявам, че ще бъде много приятна изненада за празника на жената“, споделя Поли Генова.

Официалната премиера на песента беше в края на февруари в Bulgaria Mall. Парчето  има и специален клип. Можете да го видите тук: